Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά το φετινό του ταξίδι στην Ευρώπη χωρίς νίκη και το gazzetta.gr περνά από ακτίνες τους «ερυθρόλευκους» στην τελευταία φετινή τους παράσταση στο Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+)!

Προτό: Εξαιρετική επέμβαση στο 6' στο σουτ του Ντιμπάλα. Ξεκίνησε ζεστός ο Βέλγος και στο γκολ δεν φέρει φυσικά καμία ευθύνη. Στο 88' δεν αιφνιδιάστηκε από το ξαφνικό σουτ του Μπερναντέσκι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν έχασε απ' αυτόν.

Κούτρης: Από την πλευρά του βγήκε ο Κουαδράδο και ανενόχλητος μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Από την πλευρά του μπήκε και το δεύτερο, μιας και δεν μπόρεσε να κλείσει τον Μπερναντέσκι. Αδικείται η εικόνα του, που γενικά ήταν καλή αλλά κι ο ίδιος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Είχε τη σέντρα στο δοκάρι του Μπεν. Με αντιπάλους όπως η Γιουβέντους απαγορεύονται τα... κενά.

Νικολάου: Όταν μπήκε ο Κουαδράδο στη μικρή περιοχή δεν ήταν εκεί να κόψει, αλλά ήταν σταθερός από εκεί και πέρα και δεν επέτρεψε μαζί με τον Ένγκελς να δεχτεί η ομάδα του πολλές φάσεις.

Ένγκελς: Δεν βοήθησε τον Ομάρ στο κλείσιμο του Σάντρο. Είχε θέματα απέναντι στον Ντάγκλας Κόστα, χωρίς όμως να κάνει το μεγάλο λάθος. Γενικά είχε καλό βράδυ, απέναντι σε παίκτες όπως ο Ιγουαΐν που δεν φάνηκε όπως κι ο Ντιμπάλα.

Ομάρ: Στο γκολ χάνει τον Άλεξ Σάντρο, από εκεί και πέρα δεν είχε πολλά προβλήματα κόντρα στον Κόστα, ο οποίος είναι παίκτης που φημίζεται για την ικανότητά του να πηγαίνει στο «ένας με έναν».

Ταχτσίδης: Έλειψε η πάσα του στο πρώτο μέρος κυρίως. Έδωσε μάχες, το πάλεψε αλλά από τα πόδια του δεν έφευγε η μπάλα προς το μισό της Γιούβε.Στο 58' έκανε απίστευτη πάσα στον Μάριν αλλά ο Γερμανός πλάσαρε πάνω στον Σέζνι. Ανεβασμένος αισθητά στο δεύτερο 45λεπτο, είχε καλά χρονικά σημεία μέσα στο ματς, αλλά δεν είχε διάρκεια.

Ρομαό: Έτρεξε αρκετά, πίεσε και πήρε την πρώτη κεφαλιά στο κόρνερ από το οποίο δημιουργήθηκε η καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Κι αυτός βοήθησε πολύ στο πρέσινγκ για να μην βγει το κάθετο παιχνίδι της Γιουβέντους.

Σεμπά: Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε καθόλου. Εκτός από το επιθετικό κομμάτι που ήταν απών, δεν τον είδαμε να είναι συγκεντρωμένος και στον αμυντικό τομέα.

Οτζίτζα: Κι αυτός δεν φάνηκε καθόλου και δεν βοήθησε στο να κλέβει μπάλες. Το 61' που έπαιξε μάλλον ήταν πολλά!

Πάρντο: Μπήκε ορεξάτος στο ματς, είχε κάποιες καλές στιγμές βοηθώντας και τον Ομάρ στα μαρκαρίσματα, αλλά επιθετικά δεν φάνηκε κι αυτός. Στο 70' όπου και πήρε την μπάλα από τον Τζούρτζεβιτς δεν είχε καθαρό μυαλό και έχασε την μπάλα αλλά και την ευκαιρία για μια καλή στιγμή του Ολυμπιακού.

Τζούρτζεβιτς: Στην καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο πρώτο 45λεπτο, είδε την κεφαλιά του από τη μικρή περιοχή να την απομακρύνει με το πόδι ο Σέζνι εντυπωσιακά. Από εκεί και πέρα δεν φάνηκε αλλά δεν τον... τάισαν κι οι συμπαίκτες του. Βγήκε στο 70' για να μπει ο Μπεν και να δώσει φρεσκάδα στα τελευταία 20'.

Μάριν: Μπήκε στο ημίχρονο αντί του Σεμπά για να δώσει κάτι (πολλά δηλαδή σε σχέση με τον Σεμπά) παραπάνω στην επίθεση και στο δημιουργικό κομμάτι. Στο 57' είχε την ευκαιρία να πλασάρει καλύτερα αλλά η προσπάθειά του κόπηκε από τον Σέζνι. Από τον Σεμπά σίγουρα ήταν πιο κινητικός, αλλά δεν δημιούργησε την κλασική ευκαιρία.

Φορτούνης: Ζήτησε μπάλες, πέρασε πάσες και προσπάθησε να μπει στο ματς όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ωστόσο, δεν βγήκε απ' αυτόν η μεγάλη φάση.

Μπεν: Μπήκε αντί του Τζούρτζεβιτς για να γίνει πιο απειλητικός και να φύγει σε κάποια κόντρα, μπας και κάνει τη ζημιά. Παραλίγο να γίνει αυτό αλλά όχι από κόντρα. Στο 81' στη σέντρα του Κούτρη η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα