Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Gazzetta team
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

bet365

Η Τσέλσι έχασε πολλές ευκαιρίες και έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο στο Λονδίνο χάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου από την Ρόμα που νίκησε την Καραμπάχ. Στο Europa οι Rojiblancos.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+)!

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε τις φάσεις για να πάρει τη νίκη στο Stamford Bridge κόντρα στη Ατλέτικο, όμως δεν τα κατάφερε και αφού περιορίστηκε στη 2η θέση του group έχει τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν σαν πιθανές αντιπάλους στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Η Τσέλσι ήταν η κυρίαρχος της αναμέτρησης μέχρι η Ατλέτικο να ανοίξει τελικά το σκορ, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Αλβαρο Μοράτα και Εντέν Αζάρ. Στο δεύτερο μέρος και το 56' ο Σαούλ ξέφυγε από τον Μπακαγιόκο και με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1 για το σύνολο του Τσόλο, που ήλπιζε να κρατήσει το προβάδισμα και η Καραμπάχ να μην λυγίσει στο Olimpico από την Ρόμα. Τελικά τίποτα από τα δύο δεν συνέβη.

Οι Μπλε με πολλή ενέργεια έπαιξε επιθετικά και η πίεσή της έφερε αποτέλεσμα στο 75' όταν το γύρισμα του Αζάρ πήγε στο Στέφαν Σάβιτς, με τον Μαυροβούνιο κεντρικό αμυντικό να στέκεται άτυχος και να πετυχαίνει αυτογκόλ για το 1-1. Ομως η Ρόμα έβαλε το γκολ που χρειαζόταν και η Ατλέτικο ακόμα και με νίκη δεν μπορούσε να περάσει. Αντίθετα, η Τσέλσι με νίκη θα έπαιρνε την πρώτη θέση και συνέχισε να ψάχνει το γκολ. Ο Γουίλιαν έχασε ύστερα από σλάλομ του Αζάρ έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά και το 1-1 άφησε την Τσέλσι στο Νο2 του group.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Τζαπακόστα (73' Γουίλιαν), Μόζες, Μπακαγιόκο (64' Πέδρο), Καντέ, Φάμπρεγας, Αζάρ, Μοράτα (81' Μπατσουαγί).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Χιμένες (79' Βιέτο), Σάβιτς, Ερνάντεζ, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Παρτέι, Γκάμπι (79' Κορέα), Σαούλ, Γκριζμάν, Τόρες (57' Καράσκο).

Τελική βαθμολογία
1. Ρόμα 11 (9-6)
2. Τσέλσι 11 (16-8)
3. Ατλέτικο Μαδρίτης 7 (5-4)
4. Καραμπάχ 2 (2-14)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα