Σέλτικ - Άντερλεχτ 0-1

Gazzetta team
Σέλτικ - Άντερλεχτ 0-1

bet365

Η Άντερλεχτ κέρδισε με 1-0 την Σέλτικ, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-3 του πρώτου αγώνα και οι Κέλτες θα συνεχίσουν στο Europa League.

Κάθε μέρα και νέα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει στο Ημερολόγιο Προσφορών* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Άντερλεχτ έψαχνε ένα μικρό θαύμα στη Σκωτία για την πρόκριση στο Europa League και παρότι κέρδισε με 1-0 δεν το βρήκε. Με προίκα τη νίκη με 3-0 στο Βέλγιο οι Κέλτες θα συνεχίσουν στην Ευρώπη στην ισοβαθμία.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν, ως όφειλαν, από το ξεκίνημα, μπήκαν δυνατά και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 17’ με τον Κουμς. Οι παίκτες του Ρότζερς έδωσαν χώρο και έπαιξαν στην αντεπίθεση, αλλά κάλυψαν καλά τα νώτα τους και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν χώρους στο πρώτο μέρος. Ο Ρότζερς αποφάσισε να αλλάξει σύστημα στην επανάληψη και η ομάδα του εμφανίστηκε πολύ καλύτερη.

Η Σέλτικ έφτασε μία ανάσα από το 1-0, όταν ο Ντσαμ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 48’, πριν οι Ντεμπελέ (52’) και Φόρεστ (58’) χάσουν τις επόμενες ευκαιρίες. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 1-0 αποτελεί θέμα χρόνου, ήρθε το γκολ για την Άντερλεχτ σε μία άτυχη στιγμή για τους Σκωτσέζους. Ο Απιά έβγαλε τη σέντρα στο 62’ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού βρήκε στον Σιμούνοβιτς, στον οποίο πιστώθηκε και το γκολ. Αμέσως οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, καθώς ήθελαν να αποφύγουν το κάζο και τα κατάφεραν, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Μπογιάτα, Τίρνι, Μπράουν, ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Αρμστρονγκ (46’ Ντσαμ), Σινκλέρ (46’ Ρόγκιτς), Ντεμπελέ (74’ Εντουάρ)

Αντερλεχτ (Χάιν Φανχάεζεμπρουκ): Μπεκς, Ομπράντοβιτς, Σπάχιτς, Μποτζί (75’ Σα), Απιά (89’ Μπρούνο), Ντεντόνκερ, Κουμς, Τρεμπέλ, Γκέρκενς (78’ Τεόντορτσικ), Χανί, Ονιεκούρου

Τελική βαθμολογία

1. Παρί 15 (25-4)
2. Μπάγερν 15 (13-6)
3. Σέλτικ 3 (5-18)
4. Άντερλεχτ 3 (2-17)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα