O Μπαρτομέου νίκησε τη Σίτι κι εκτόξευσε τον Μέσι!

Gazzetta team
O Μπαρτομέου νίκησε τη Σίτι κι εκτόξευσε τον Μέσι!

bet365

Η Σίτι έκανε πρόταση σοκ, ο Μπαρτομέου δεν... πανικοβλήθηκε όπως με τον Νεϊμάρ, αντέδρασε και κράτησε τον Μέσι για πάντα στη Μπαρτσελόνα!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Στις 25 Νοεμβρίου η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε αυτό που περίμεναν διακαώς οι φίλοι της, αλλά κι αυτό που δεν ήθελαν να ακούσουν οι «εχθροί». Ο Λιονέλ Μέσι θα φορά την "μπλαουγκράνα" φανέλα μέχρι το 2021. Τι μεσολάβησε για να φτάσουν στην υπογραφή; Η πρόταση της Σίτι για τον Μέσι σόκαρε τον ίδιο, 100 εκατ. ευρώ μπόνους μεταγραφής και 50 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ο Σεΐχης Μανσούρ δεν ήθελε άλλους στα πόδια του, αυτός κι απέναντι η πλευρά του Μέσι. Η Μάντσεστερ είχε στείλει το μήνυμά της και ο Μπαρτομέου έπρεπε να παίξει τη δική του μπάλα σύμφωνα και με τη Marca!

Αυτή τη φορά δεν ήταν σενάριο, ούτε φυσικά φάρσα... Η Σίτι δεν ήταν διστακτική, ήθελε τον Αργεντίνο σταρ κι έκανε την κίνησή της. Ή τώρα ή ποτέ! Ο Γκουαρδιόλα είχε μεταφέρει το μήνυμά του, αλλά έμεινε στην άκρη! Ο Σεϊχης ήθελε να σοκάρει τον πλανήτη και μόνο η μεταγραφή του Μέσι θα έκανε τόσο ντόρο! Η προσφορά της Μάντσεστερ ήταν τόσο δυνατή, αναμφισβήτητη που η Μπαρτσελόνα έπρεπε να αντιδράσει με τα ποσά του Σεϊχη Μανσούρ!

5 Ιουλίου 2017. Η Μπάρτσα ανακοινώνει την ανανέωση του Μέσι μέσω του twitter. Το έκανε σε μια βιασύνη λόγω αυτών των πληροφοριών για αποχώρηση.... Δεν υπήρχε η υπογραφή του Μέσι, αλλά του πατέρα, καθώς και των ανθρώπων που συνδέονται με τις άλλες συμβάσεις του αργεντινού αστέρα.

Η ρήτρα πέρασε στα 300 εκατ. ευρώ και ο μισθός ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια ήρθε η «έκρηξη» του Νεϊμάρ και το χάος με τις υπογραφές...

Μπορεί τον Ιούλιο ο Βραζιλιάνος να έσπασε τα κοντέρ, ωστόσο μερικούς μήνες αργότερα, ο Αργεντίνος τον έφτασε σε απόσταση αναπνοής Με μοναδικό συνομιλητή τον Μπαρτομέου, οι δυο τους τα βρίσκουν και το ποσό που θα παίρνει καθαρά θα αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ μέχρι το 2021 (μαζί με τα μπόνους)! Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα είχε στο μυαλό μόνο ένα πράγμα «Ο,τι και να κοστίσει, ο Μέσι πρέπει να ανανεώσει». Ο Μέσι κερδίζει 95.890 ευρώ την ημέρα ή 3.995 ευρώ το λεπτό από τώρα έως τον Ιούνιο του 2021.

Πόσες αναπροσαρμογές κι επεκτάσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα στο συμβόλαιο του Μέσι; Το 2008 ήρθε η τέταρτη ανανέωση με τριπλασιασμό των αποδοχών του Μέσι, οι οποίες έφτασαν τα 8.5 εκατ. ευρώ. Έναν χρόνο αργότερα, έγινε νέα επέκταση μέχρι το 2016, αύξηση 2 εκατ. ευρώ, και νέα ρήτρα αποδέσμευσης στα 250 εκατομμύρια ευρώ. Τον Δεκέμβριο του 2012, οι αποδοχές του έφτασαν στα 12 εκ. ευρώ. Το 2014, λίγο πριν το Μουντιάλ το συμβόλαιο επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και οι αποδοχές έφτασαν τα 20 εκ. ευρώ. Από το 2016 κι έπειτα ο Μέσι καρπώνεται 39.4 εκ. ευρώ το χρόνο! Ολα αυτά μέχρι την τελευταία υπογραφή...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα