Να πει «αντίο» με νίκη!

Να πει «αντίο» με νίκη!

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (5/1, 21:45, COSMOTE SPORT 2) τη Γιουβέντους σ' ένα ματς που θέλει να πάρει τη νίκη για να κλέισει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός-Γιουβέντους αν ο Ολυμπιακός ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί να μην υπάρχει περίπτωση πρόκρισης αλλά πάντα σε τέτοιου είδους ματς υπάρχει στους παίκτες το κίνητρο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Τάκης Λεμονής, υπλογίζει να παρατάξει την ομάδα του με τον Προτό στο τέρμα και τους Μποτία ή Νικολάου και Ένγκελς στα στόπερ. Ομάρ και Κούτρης θα είναι τα δύο μπακ κι οι Ρομαό, Οτζίτζα και Ζιλέ ή Ταχτσίδης στα χαφ.

Πάρντο, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς αναμένεται να αποτελέσουν την επιθετική τριάδα.

Από την άλλη, η Αλέγκρι θέλει σε συνδυασμό με το Μπαρτσελονα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Με νίκη δεν θα την νοιάζει τί θα γίνει στο «Καμπ Νόου» ενώ και πάλι αν χάσει και νικήσει η ομάδα του Βαλβέρδε πάλι περνάει.

Ο Αλέγκρι υπολογίζεται να ξεκινήσει στο ματς σε σύστημα 4-2-3-1 με τους:

Σέζνι στο τέρμα και Ζτε Σίλιο, Μπαρζάλι, Μπενάτια και Άλεξ Σάντρο στην άμυνα.

Μαρκίζιο, Κεντίρα και Ματουιντί θα είναι η τριάδα των χαφ και οι Ιγουαΐν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα θα είναι στην επίθεση.

Πάντως όπως, σας έχουμε γράψει, υπάρχει κι η πιθανότητα του 3-4-2-1 με τους Σέζνι στο τέρμα, Μπαρτζάλι, Μπενάτια και Ρουγκάνι στα στόπερ, Κουαδράδο, Κεντίρα ή Μαρκίζιο, Ματουιντί και Άλεξ Σ΄νατρο στα κέντρο και Ντιμπάλα-Κόστα πίσω από τον Ιγουαΐν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα