Υπάρχει και σκέψη για Νικολάου με Γιουβέντους

Δημήτρης Τομαράς
Υπάρχει και σκέψη για Νικολάου με Γιουβέντους

bet365

Το πρόβλημα του Μποτία επαναφέρει την περίπτωση για δίδυμο Ένγκελς - Νικολάου στην άμυνα του Ολυμπιακού και ειδικότερα για το ματς με Γιουβέντους στο Φάληρο. Ποιο το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου και της Γιουβέντους.
Ο Λεμονής ουσιαστικά τον βασικό προβληματισμό του τον έχει για την γραμμή κρούσης. Και αυτό διότι ο Προτό θα συνεχίσει βασικός και το ίδιο φαίνεται για Κούτρη και Ομάρ. Ο Μποτία έχει πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί ο Νικολάου να πάει για βασικός στόπερ δίπλα στον Ένγκελς.
Σημειώνεται πως στα άλλα προβλήματα ο Φιγκέιρας είναι τιμωρημένος και οι Οτζίτζα Οφόε και Εμενίκε έχουν ακόμα θέματα ετοιμότητας. Για το κέντρο ο Ρομαό θα πρέπει να θεωρείται επίσης σίγουρος και από εκεί και πέρα μένει να φανεί η προσέγγιση του αγώνα και το εάν ο Λεμονής θα πάει με καθαρό φορ με εμπιστοσύνη στον Τζούρτζεβιτς ή θα πάει σε άλλη λογική με μεσοεπιθετικό μπροστά. Και ο Πάρντο βέβαια συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για βασικός.
ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Ως προς το πρόγραμμα ο Λεμονής θα μιλήσει με έναν παίκτη του Ολυμπιακού στις 16.30 την Δευτέρα στο Καραϊσκάκη για το ματς. Η Γιουβέντους από την άλλη θα αρχίσει προπόνηση στις 12.15 το μεσημέρι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Βιβόνο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι θα μιλήσουν στις 20.30 επί ελληνικού εδάφους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα