Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της 5ης αγωνιστικής των ομίλων και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Το Champions League στα καλύτερά του και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Τρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο από την πέμπτη αγωνιστική.

Λορέντσο Ινσίνιε ο Κώστας Ζάλιαρης

Τι τους έκανε πάλι... Ναι, είναι αυτός που ο Βεντούρα δεν χρησιμοποίησε ή... τιμώρησε, στη ρεβάνς των μπαράζ της Ιταλίας με τη Σουηδία. Και ο Ινσίνιε απλά συνεχίζει να του δίνει απαντήσεις. Ή καλύτερα να το κάνει για τον εαυτό του και τον κόσμο της Νάπολι, αφού στους «παρτενοπέι» συνεχίζει να πρωταγωνιστεί. Τρομερό το γκολ απέναντι στη Σαχτάρ. Να συνεχίσει υγιής ο άνθρωπος να κάνει πολλά περισσότερα...

Αντουάν Γκριεζμάν ο Θοδωρής Βασίλης

Αν το ποδόσφαιρο είναι το γκολ τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το τρομερό ψαλιδάκι του Αντουάν Γκριεζμάν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Το γεγονός ότι ο Γάλλος το κάνει σε ματς Champions League και κόντρα σε ιταλική ομάδα δείχνει το πόσο σπουδαίο γκολ ήταν.

Ντάνι Άλβες ο Δημήτρης Ρούσσος

Ο Βραζιλιάνος της Παρί εκτέλεσε με υπέροχο εξωτερικό φάλτσο, έδωσε στη μπάλα τροχιά και δύναμη και την έστειλε με τέτοιο τρόπο στην εστία, βάζοντας... πολύ δύσκολα στον Γκόρντον! Ο Ντάνι Άλβες έβαλε ένα γκολ «ζωγραφιά»!

Ψηφίστε εδώ το δικό σας best goal

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα