Η στεναχώρια του Φιγκέιρας και η... υπόσχεσή του στον Ζέσους

Δημήτρης Τομαράς
Η στεναχώρια του Φιγκέιρας και η... υπόσχεσή του στον Ζέσους

bet365

Ο Ζέσους είδε στεναχωρημένο τον Φιγκέιρας μετά το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός και προσπάθησε να τον... φτιάξει ψυχολογικά, με τον Πορτογάλο να του δίνει... υπόσχεση για την Γιουβέντους.

Ο Ζέσους που συνεχάρη τον Φιγκέιρας φέρεται να του είπε ότι «να ξέρεις ότι σε παρακολουθώ. Παίζεις αρκετά και φέτος στον Ολυμπιακό και βλέπω ότι παραμένεις σε πολύ καλή κατάσταση. Έκανες καλό παιχνίδι».

Βλέποντας ο τεχνικός της Σπόρτινγκ ότι η ψυχολογία του Φιγκέιρας δεν ήταν τόσο καλή προσπάθησε να του ανυψώσει το ηθικό. Από μέρους του ο Πορτογάλος μπακ τον ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν δύσκολη την... ζωή της Γιουβέντους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Φάληρο για το Champions League. Ο Ντιόγο Φιγκέιρας βέβαια του ευχήθηκε και για την ομάδα του να συνεχίσει καλά στις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα