Ζέσους: «Δεν νομίζω ότι η Γιουβέντους θα κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Ζέσους: «Δεν νομίζω ότι η Γιουβέντους θα κερδίσει τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ζόρζε Ζέσους στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν θεωρεί ότι η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ενώ λίγο πριν είχε πει ότι το ματς δεν ήταν εύκολο για την Σπόρτινγκ.
Ο Ζέσους σχολίασε:
Για το αν ήταν εύκολο το παιχνίδι για την Σπόρτινγκ: «Πράγματι, το χρονικό σημείο που μπήκαν τα δύο γκολ ήταν καθοριστικά για να έρθει με αυτόν τον τρόπο η νίκη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Περιμέναμε μια δυνατή ομάδα, πριν το ματς είχαμε στο μυαλό μας πως θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο».
Για το ότι η εικόνα του ματς θυμίζει αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης: «Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να δείχνει ότι τα δύο ματς μοιάζουν, όμως είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».
Για την δυσκολία πρόκρισης σε ένα ματς με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα: «Ήταν σίγουρο πως αυτοί οι δύο θα καθόριζαν τα πράγματα, για το αν θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Για εμάς, οι νίκες επί του Ολυμπιακού ήταν που έδωσαν προβάδισμα για πρόκριση»
Στην συνέντευξη Τύπου είπε:
- Η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σας δίνει το δικαίωμα να πάτε στην Βαρκελώνη για πρόκριση.
Πάντα το πιστεύαμε ότι παρότι είμαστε σε έναν όμιλο με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ξέραμε ότι έχουμε αξία και μπορούσαμε να παίξουμε ως ίσοι προς ίσους. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στο Champions League. Έχουμε κάποιες ελπίδες ακόμα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Θα είμαστε έτοιμοι στην Βαρκελώνη. Είμαστε σίγουρα στο Europa League. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Στο Champions League πρέπει να έχεις εμπειρία, κάποιες στιγμές να καταφέρνεις να είσαι τέλειος. Το παιχνίδι μας ήταν τέλειο και μπορώ να σας πω ότι μου έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξω κάποιους ποδοσφαιριστές.
Έβγαλα τον Ματιέ για παράδειγμα. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι από την πλευρά μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στους οπαδούς που πάνω από 40 χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν εδώ. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, γιατί και οι οπαδοί μας βλέπουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα ονειρευόμαστε ότι όλα είναι πιθανά. Γιατί να μην προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς στο Καμπ Νου; Όλες οι ομάδες και όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι σε ένα παιχνίδι μπορεί η Μπαρτσελόνα να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα παίξουμε για τη νίκη στην Βαρκελώνη.
- Πρέπει όμως να χάσει και η Γιουβέντους βαθμούς στο Καραϊσκάκη. Πιστεύετε ότι αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε σήμερα, μπορεί να κερδίσει τους Ιταλούς;
Δεν είμαι μάγος για να ξέρω τι θα συμβεί. Αλλά δεν νομίζω ότι η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Ηταν σε πολύ δύσκολο γκρουπ και πέτυχε την Σπόρτινγκ που ήταν πολύ δυνατή. Εχασε στο Τορίνο και στην Βαρκελώνη, πήρε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη και τώρα έχει την Γιουβέντους. Είχε την ατυχία να πετύχει μία πολύ δυνατή Σπόρτινγκ σε αυτά τα δύο ματς. Η Γιουβέντους θα έχει πολλές δυσκολίες να συναντήσει στην Αθήνα. Το πιο δύσκολο όμως είναι να κερδίσουμε στη Βαρκελώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα