Παρί Σεν Ζερμέν – Σέλτικ 7-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Σέλτικ 7-1

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν – Σέλτικ 7-1

bet365

Μόνο επτά έβαλαν οι Παριζιάνοι στη Σέλτικ (7-1) και με τα 24 γκολ που έχουν συνολικά στον όμιλο, έκαναν δική τους την κορυφαία επίδοση. Στο Μόναχο θα παίξουν την 1η θέση με την Μπάγερν.

Ο Ντεμπελέ τράβηξε το μονοκόμματο στο 2', η μπάλα χτύπησε σε σώματα και έγραψε το 0-1. Τι ήθελε όμως και το έβαλε η Σέλτικ; Θα γνώριζε την οργή των Παριζιάνων, που φέτος δεν σταματούν πουθενά. Ενδεικτικό του επιθετικού «δαιμονισμού» τους είναι ότι ενώ νικούσαν ήδη 4-1 στο 75', έβαλαν ακόμα τρία σε πέντε λεπτά και σταμάτησαν το κοντέρ στο 7-1. Αυτό σημαίνει ότι έκαναν ρεκόρ. Ξεπέρασαν τα 21 γκολ της Ντόρτμουντ και μετρούν ήδη 24 σε φάση ομίλων, έχοντας ακόμα ένα ματς να παίξουν, εκείνο με την Μπάγερν στο Μόναχο που θα κρίνει την 1η θέση.

Αρχικά ανέλαβε ο Νεϊμάρ με πλασέ (9') και με το δεύτερο να κρύβεται η μπάλα (23') μαζί με Ραμπιό, Βεράτι. Επειτα (29') σέρβιρε στον Καβάνι, ακολούθησε από λάθη στην άμυνα το σουτ του Μπαπέ (36') και τρία ακόμα ξερά μονοκόμματα. Πρώτα του Βεράτι (75'), έπειτα το σκαστό από τον Καβάνι (79') που έφτασε τα 21 στη σεζόν συνολικά και για κερασάκι η βολίδα του Ντάνι Αλβες (80'). Οσο τέλεια όμως τα έχουν πάει η Γάλλοι, τόσο χάλια με 17 γκολ στην πλάτη βρίσκεται η Σέλτικ, που θα παίξει εντός με την Αντερλεχτ την 3η θέση.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Κουρζάβα, Ντάνι Αλβες, Ραμπιό, Βεράτι (76' Ντι Μαρία), Ντράξλερ (67' Παστόρε), Μπαπέ (76' Λο Σέλσο), Καβάνι

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Σιμούνοβιτς, Μπράουν, Λούστιγκ (13' Μπίτον), Ρόγκιτς, Μπογιατά, Τιέρνι, Ντσαμ (69' Εμπουέ), Φόρεστ, ΜακΓκρέγκορ, Ντεμπελέ (77' Γκρίφιθς)

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Παρί 15 (24-1)
2. Μπάγερν 12 (10-5)
3. Σέλτικ 3 (5-17)
4. Αντερλεχτ 0 (1-17)

Τελευταία αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου)
Σέλτικ – Αντερλεχτ
Μπάγερν - Παρί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα