Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 0-0

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 0-0

bet365

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Τορίνο, με τους Blaugrana να προκρίνονται ως πρώτοι και τους Bianconeri να πρέπει να περιμένουν.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση στη Novibet (21+)!

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση να ρισκάρουν και χωρίς να δημιουργήσουν πολλές φάσεις έμειναν στο 0-0 στο Τορίνο, με τους Blaugrana να μένουν δύο σερί φορές ισόπαλοι χωρίς γκολ για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Champions League. Εστω κι έτσι, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τσέκαρε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ με... πρώτη θέση, ενώ αντίθετα, οι Bianconeri χρειάζονται να περιμένουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να περάσουν και μένουν εκτός αν η Σπόρτινγκ νικήσει την Μπαρτσελόνα στο Camp Nou και οι ίδιοι δεν νικήσουν τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Το δοκάρι του Ιβάν Ράκιτιτς ήταν η μεγαλύτερη φάση στο ματς.


Μόλις στο 2’ χάθηκε μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς, όταν ο Κουαδράδο έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε στον Ντάγκλας Κόστα αλλά εκείνος καθυστέρησε μέχρι να φέρει την μπάλα στο αριστερό και σούταρε αδύναμα στον Τερ Στέγκεν. Τα λάθη στις δύο άμυνες δεν ήταν λίγα στο πρώτο κομμάτι του ματς, όμως καμία ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε κάτι και στο 22’ οι Blaugrana είχαν δοκάρι με το φάουλ του Ράκιτιτς που πέρασε απ’ όλους και στη συνέχεια της φάσης ο Παουλίνιο δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τη φάση για την Γιούβε, όταν ο Ντιμπάλα έκανε το σουτ άουτ στο 44’.

Στο δεύτερο μέρος και το 56’ ο Βαλβέρδε έβαλε τον Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός είχε φάουλ λίγο έξω στο 64’. Οι Καταλανοί ήταν μάλλον ανώτεροι με κατοχή και κυκλοφορία και στο 68’ βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ στη δεύτερη μεγαλύτερη φάση μετά το δοκάρι όταν ύστερα από λάθος του Κουαδράδο ο Ντιν είχε μπροστά του τέρμα αλλά προτίμησε να δώσει πάσα καταστρέφοντας τη φάση. Στο τελευταίο κομμάτι η Γιουβέντους δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει απλά την ισοπαλία, η οποία ήρθε μάλλον πολύ φυσιολογικά, ‘φτιάχνοντας’ ουσιαστικά την Μπαρτσελόνα.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ρουγκάνι, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Κουαδράδο (71’ Κουαδράδο), Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (66’ Μπετανκούρ), Κεντίρα, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα (85’ Ματουιντί), Ιγουαΐν.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντιν, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα (82’ Τζόρντι Αλμπα), Ντεουλοφέου (56’ Μέσι), Σουάρες.

Βαθμολογία (5 αγώνες)
1. Μπαρτσελόνα 11 (7-1)
2. Γιουβέντους 8 (5-5)
3. Σπόρτινγκ 7 (8-7)
4. Ολυμπιακός 1 (4-11)

Τελευταία αγωνιστική (05/12)
Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ
Ολυμπιακός - Γιουβέντους

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα