Ατλέτικο Μ. - Ρόμα 2-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μ. - Ρόμα 2-0

bet365

Με γκολ των Γκριζμάν-Γκαμεϊρό οι Ροχιμπλάνκος νίκησαν με 2-0 την Ρόμα και διατήρησαν κάποιες ελπίδες για πρόκριση στους "16".

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Κόνιασπορ – Μαρσέιγ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Για την Ατλέτικο η νίκη αποτελούσε μονόδρομο ώστε να παραμείνει ζωντανή ενώ για τους Τζαλορόσι ακόμη και η ήττα δεν θα ήταν καταδικαστική, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Κάραμπαχ. Το κίνητρο, επομένως, έκανε την διαφορά στο Wanda Metropolitano, όπου το πρώτο 45λεπτο πέρασε χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Μοιρασμένο ματς, μία καλή φάση για τους Ιταλούς με τον Ζέρσον, ένα γκολ του Φερνάντες που ακυρώθηκε (για χέρι) για τους Ισπανούς και αυτό ήταν όλο κι όλο.

Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, με την Ρόμα να αγγίζει το 0-1 στο 64' με την σέντρα-σουτ του Ναϊνγκολάν που πήγε στο δοκάρι. Λίγα λεπτά μετά, στο 69', ήρθε τελικά το γκολ για την Ατλέτικο με το... αεροπλανικό του Γκριζμάν (1-0) και στο 83' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπρούνο Πέρες. Αμέσως μετά, στο 85', ο Γκριζμάν βρήκε τον Γκαμεϊρό κι αυτός απέφυγε και τον Αλισον για το τελικό 2-0.

Ατλέτικο Μ. (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Τόμας, Χιμένες, Λούκας Ερνάντες, Φιλίπε Λουίς, Κόκε (63' Γκάμπι), Αουγκούστο (58' Κορέα), Σαούλ, Καράσκο (67' Γκαμεϊρό), Τόρες, Γκριζμάν.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Πέρες, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ναϊνγκολάν, Γκοναλόνς (78' Ελ Σαράουι), Πελεγκρίνι (62' Στρούτμαν), Ζέρσον (71' Ντεφρέλ), Τζέκο, Περότι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τσέλσι 10 (15-7)
2. Ρόμα 8 (8-6)
3. Ατλέτικο Μ. 6 (4-3)
4. Κάραμπαχ 2 (2-13)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/12)
Τσέλσι-Ατλέτικο Μ.
Ρόμα-Κάραμπαχ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα