Βοΐλης: «Αφιερώνω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας»

Βοΐλης: «Αφιερώνω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας»

Βοΐλης: «Αφιερώνω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας»

Στους πληγέντες κάτοικους της Μάνδρας αφιέρωσε ο Αλέξανδρος Βοΐλης το γκολ του στον αγώνα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην Σπόρτινγκ (1-1). Τι είπαν οι Βούζας και Καράδαης. 

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Βοΐλης είπε: «Ήμασταν καλύτεροι σ' όλο το παιχνίδι. Μπορούσαμε να βάλουμε και 2ο γκολ για να κερδίσουμε. Δείξαμε καλά στοιχεία ως ομάδα. Ηταν μια όμορφη εμπειρία για όλους μας και συνεχίζουμε για τον σημαντικότερο πλέον στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Θέλω ν' αφιερώσω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Και εγώ και η οικογένεια μου βιώσαμε την καταστροφή στη Μάνδρα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές». 
 
Οι ατάκες του κόουτς Βούζα:
 
Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση. Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και δεύτερο γκολ και να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρόκριση. Η ομάδα ήταν σταθερή στο πλάνο της. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να ελπίζουμε πολλά στη συνέχεια της χρονιάς. Η Ευρώπη τελειώνει σε λίγες ημέρες στο ματς με την Γιουβέντους και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη στη διοργάνωση. Αυτό που μας απασχολεί είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία αλλά είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε να πετύχουμε ότι καμία άλλη ομάδα. Ξανά συγχαρητήρια στα παιδιά και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη. Ολοι ήξεραν πως είμαστε σ' έναν πολύ δύσκολο όμιλο αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και άλλους βαθμούς έως σήμερα. Για εμάς αυτή η εμφάνιση μέσα στη Λισαβόνα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.
 
Οι τοποθετήσεις του κίπερ Καράδαη:
 
Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει σήμερα. Δεν θα σταθώ στην ατομική μου εμφάνιση. Είμαστε ομάδα με Ο κεφαλαίο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σήμερα και άξιζε τη νίκη. Αποκλειστήκαμε αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στην Ελλάδα με στόχο το πρωτάθλημα.

Best of internet