ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπενφίκα 2-0

Gazzetta team
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπενφίκα 2-0

bet365

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε με 2-0 την Μπενφίκα στη Μόσχα και συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ΤΣΣΚΑ πέτυχε την πρώτη της νίκη στη Μόσχα και έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση, έστω και αν αυτό δεν εξαρτάται από εκείνη. Για την ακρίβεια θα πρέπει να τερματίσει με περισσότερους βαθμούς από την Βασιλεία, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία. Και έκανε το πρώτο βήμα, κερδίζοντας δίκαια με 2-0 την Μπενφίκα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 13’, όταν ο Νάτχο έδωσε την ασίστ στον Σένικοβ και εκείνος τελείωσε τη φάση, πιθανότατα από θέση οφσάιντ για το 1-0. Οι παίκτες του Γκοντσαρένκο συνέχισαν να πιέζουν, έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο, με 1-0 να παραμένει. Τα πάντα κρίθηκαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 56’ ο Βιτίνιο βρέθηκε στην περιοχή, πήγε να κάνει το γύρισμα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Βαρέλα από το πόδι του Ζαρντέλ για το 2-0. Οι Ρώσοι έδωσαν χώρο, οι παίκτες της Μπενφίκα δεν μπόρεσαν να τον εκμεταλλευτούν και ο Ακινφέεβ κατάφερε επιτέλους να κρατήσει για μία φορά το μηδέν στο Champions League ύστερα από χρόνια!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Ιγκνασέβιτς, Σένικοβ (50’ Ναμπάμπκιν), Νάτχο, Γκολοβίν, Τζαγκόεβ (84’ Γκορντιουσένκο), Βιτίνιο (77’ Κουτσάεβ), Βέρνμπλουμ

Μπενφίκα (Βίτορ Περέιρα): Βαρέλα, Αντρέ Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Λουϊζάο, Ελισέου (83’ Ζίβκοβιτς), Πίτσι, Φέισα, Αουγκούστο (56’ Χιμένες), Σάλβιο, Ζόνας, Γκονσάλβες (46’ Κερβί)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα