Αλωνεύτης: «Με τέτοιες ομάδες το κάθε λάθος το πληρώνεις»

Αλωνεύτης: «Με τέτοιες ομάδες το κάθε λάθος το πληρώνεις»

Αλωνεύτης: «Με τέτοιες ομάδες το κάθε λάθος το πληρώνεις»

Στα λάθη που έγιναν από την ομάδα του απέδωσε το βαρύ 6-0 από την Ρεάλ ο μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ Στάθης Αλωνεύτης.

Ατλέτικο Μ. – Ρόμα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Εντάξει το 6-0 είναι βαριά ήττα και όταν χάνεις και από τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτό που έφτιαξε αυτό το σκορ ήταν το χρονικό διάστημα που μπήκαν τα γκολ αφού ήταν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ξανά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου μας αιφνιδίασαν τα γκολ και έτσι πήρε αυτή την έκταση. Δυστυχώς με τέτοιου βεληνεκούς ομάδες το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Εμείς το πρώτο λάθος το πληρώσαμε και έτσι ήρθε αυτό το βαρύ σκορ».

Για το πόσο δύσκολο είναι ν' αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες: «Είναι ευχή και κατάρα μπορώ να πω. Είσαι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά. Μπορεί ν’ αγωνίζεσαι μαζί τους αλλά υπάρχει όπως και να το κάνεις μια διαφορά. Εμείς προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα όμως κάναμε κάποια εύκολα λάθη και δυστυχώς ήρθε αυτό το βαρύ σκορ».

Για τις πιθανότητες που υπάρχουν για κατάληψη της 3ης θέσης: «Όσες πιθανότητες κι αν έχουμε, μικρές ή μεγάλες εμείς θα τις κυνηγήσουμε. Θα πάμε στο Γουμπλέι να κάνουμε το παιχνίδι μας και ο,τι βγει». 

Best of internet