Δώνης: «Κάναμε περισσότερα λάθη από όσα μαζί στα προηγούμενα παιχνίδια»

Δώνης: «Κάναμε περισσότερα λάθη από όσα μαζί στα προηγούμενα παιχνίδια»

Δώνης: «Κάναμε περισσότερα λάθη από όσα μαζί στα προηγούμενα παιχνίδια»

Στα πολλά λάθη τα οποία όπως ανέφερε ήταν περισσότερα από όσα τα άλλα μαζί στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του φέτος στο Champions League, στάθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μπενφίκα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας μετά την βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ρεάλ στην Κύπρο ανέφερε τα εξής: «Υπάρχουν βραδιές που στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολες. Και στο παρελθόν είδαμε ομάδες να δέχονται 7 και 8 γκολ. Και η Ρόμα δέχτηκε εφτά γκολ στην έδρα της. Κάναμε τα πιο πολλά λάθη που κάναμε συνολικά σε όλη τη διοργάνωση. Δεν φαινόταν το παιχνίδι ότι θα εξελιχθεί έτσι. Χάσαμε την ισορροπία μας, επηρεαστήκαμε και δεχτήκαμε τρία γκολ σε έξι λεπτά. Είναι μια δύσκολη βραδιά, όμως εξακολουθώ να αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα. Ξέρουμε ότι κάνουμε λάθη και εγώ και οι παίκτες, όμως θα τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουμε, αλλά και επειδή δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να βλέπει τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος καταλαβαίνει τις διαφορές. Ειδικά όταν στραβώνει ένα παιχνίδι. Η ψυχολογία λειτούργησε πολύ αρνητικά. Είναι σημαντικό που ήταν κοντά μας ο κόσμος».

Για τις πιθανότητες για κατάληψη της 3ης θέσης: «Είναι σημαντικό που πάμε για να παλέψουμε ένα παιχνίδι. Πρέπει να πάμε με καλή ψυχολογία. Αν είμαστε ικανοί και τυχεροί να πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό στο πρωτάθλημα».

Best of internet