Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο του

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο του

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον κόσμο του

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι θα βρεθούν στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με την Σπόρτινγκ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία ενημερώνει για τα ακόλουθα:
 
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίο θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας μεμονωμένα, να συγκεντρωθούν στις 17:00 (ώρα Πορτογαλίας) στην πλατεία Rossio, από όπου θα αναχωρήσουν για το γήπεδο José Alvalade, με το μετρό (τερματικό σταθμός Telheiras), συνοδευόμενοι από την τοπική Αστυνομία. Οι φίλαθλοι οι οποίοι θα φτάσουν στην Λισσαβώνα με πτήσεις τσάρτερ και θα μετακινηθούν, ούτως ή άλλως, με λεωφορεία, παρακαλούνται να είναι επίσης στο σημείο συγκέντρωσης, δηλαδή στην πλατεία Rossio, την ίδια ώρα. Από εκεί θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο, με τα λεωφορεία τους, συνοδευόμενοι από την τοπική Αστυνομία.
 
Όπως σε κάθε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, παρακαλούμε τους φιλάθλους να έχουν πρόχειρα τα εισιτήριά τους καθώς και ό,τι επίσημο έγγραφο έχουν επάνω τους, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, θα μπορούν να το κάνουν την ημέρα του αγώνα και ώρες 14:00 - 15:00 (τοπική ώρα), στο ξενοδοχείο Sana Lisbon Hotel.

Best of internet