Αντρέ Πίντο: «Πιο δυνατός και πιο συγκεντρωμένος τώρα ο Ολυμπιακός»

Αντρέ Πίντο: «Πιο δυνατός και πιο συγκεντρωμένος τώρα ο Ολυμπιακός»

Αντρέ Πίντο: «Πιο δυνατός και πιο συγκεντρωμένος τώρα ο Ολυμπιακός»

Ο αμυντικός της Σπόρτινγκ Αντρέ Πίντο παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί αισθητά συγκριτικά με το διάστημα που τον είχε αντιμετωπίσει η ομάδα του στο Φάληρο.

Οι δηλώσεις του:
 
- Η Σπόρτινγκ ήταν πολύ ανώτερη στην Ελλάδα. Πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει το ίδιο;
Το δικό μας παιχνίδι δεν θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.
 
- Από τον Ολυμπιακό χαρακτήρισαν το παιχνίδι ως τελικό ισχύει το ίδιο και για εσάς;
Σκεφτόμαστε πολύ για το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε δύο πιθανότητες να συνεχίσουμε στο Τσάμποιονς Λιγκ και αυτό θα ψάξουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αύριο. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι αν και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα.
 
- Επειδή έπαιξες στην Ελλάδα ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα σας;
Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει προπονητή και είναι διαφορετική ομάδα από πριν. Είναι πιο δυνατή ομάδα και πιο συγκεντρωμένη. Μία ομάδα που παίζει καλή αντεπίθεση. Τα γνωρίζουμε όλα και πρέπει να τα προσέξουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα.
 
- Θα είναι σημαντικός ο ρόλος σου στο αυριανό παιχνίδι γιατί λείπουν σημαντικοί παίκτες. Πιστεύεις ότι πρέπει να ξεκινήσεις δυναμικά;
Η Σπόρτινγκ θα μπει δυναμικά αύριο στο παιχνίδι. Αφού ο προπονητής μου με επιλέξει να παίξω θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι όχι μόνο εγώ.
 
- Στα τελευταία τρία παιχνίδι η Σπόρτινγκ έχασε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά.
Όλα τα παιχνίδια που δεν κερδίζουμε μας ενοχλούν. Προσπαθούμε να μάθουμε και με τις νίκες και με τις ήττες. Όπως για παράδειγμα αύριο που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Best of internet