Ταχτσίδης: «Με πάθος και θέληση για τη νίκη»!

Δημήτρης Τομαράς
Ταχτσίδης: «Με πάθος και θέληση για τη νίκη»!

bet365

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που προορίζεται για βασικός στο Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός μίλησε για την σημασία του αγώνα και το τι πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι.
Ανάμεσα στα άλλα ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού τόνισε στην συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών Ελλάδας στο Ζοσέ Αλβαλάδε πως «αυτό που χρειάζεται είναι να έχουμε πάθος και θέληση για να πάρουμε τη νίκη και γι' αυτό μας έχει προετοιμάσει ο προπονητής». Επίσης υπογράμμισε ότι «πρέπει να δείξουμε δύναμη, πάθος και να μπούμε δυνατά σε όλες στις φάσεις. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα πάρουμε τη νίκη». Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν ξεκάθαρος για την ομάδα του, λέγοντας πως στις τάξεις της άπαντες πιστεύουν στις δυνατότητες και τις ικανότητές της. Έδωσε δε χαρακτήρα... τελικού στο ματς.
Ο Ταχτσίδης είπε:
-Για το τι στοιχεία θα πρέπει να έχει αύριο ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του για να πάρει τη νίκη: «Όπως ξέρουμε είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Δουλεύουμε για να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ένα μόνο αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεται είναι πάθος και θέληση και γι’ αυτό μας έχει προετοιμάσει ο προπονητής. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα».
-Για το ότι υπάρχει μία αίσθηση πως η Σπόρτινγκ είναι τα φαβορί και αν στα δικά τους μάτια ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ: «Και με την Μπαρτσελόνα μας είχαν αουτσάιντερ. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και δεν έχει σημασία ποιος είναι αουτσάιντερ και ποιος όχι. Έχουμε έρθει να παίξουμε ένα παιχνίδι και να τα δώσουμε όλα».
-Για το που θεωρεί ότι μπορεί να κριθεί το ματς: «Σίγουρα πιστεύω ότι πρέπει να την κυνηγήσουμε στη δύναμη και το πάθος και να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες».
-Για το εάν είναι σημαντικό να προηγηθεί μία ομάδα σε ένα τέτοιο ματς: «Στο ποδόσφαιρο όποιος κι αν προηγηθεί το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά. Στο τέλος θα καταλάβεις αν ήταν σημαντικό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος».
-Για το εάν το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχει δώσει την αίσθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν όποιος και αν είναι ο αντίπαλος: «Έτσι ακριβώς είναι. Στο ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει τα πράγματα. Όταν τα δίνεις όλα και παλεύεις μπορείς να σταματήσεις κάθε αντίπαλο».
-Για το κατά πόσον έχουν έρθει να παίξουν έναν ευρωπαϊκό τελικό: «Έχουμε έρθει να παίξουμε ένα παιχνίδι που το θεωρούμε ότι είναι τελικός και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα