Προκρίνονται στην Ανδαλουσία, ελπίζουν ακόμα Νάπολι και Ντόρτμουντ

Κώστας Ζάλιαρης
Προκρίνονται στην Ανδαλουσία, ελπίζουν ακόμα Νάπολι και Ντόρτμουντ

bet365

Ακόμα πιο ξεκάθαρα αναμένεται να γίνουν τα πράγματα μετά και την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League για το «παζλ» της νοκ-άουτ φάσης. Το μεγαλύτερο άγχος σε Νάπολι και Ντόρτμουντ, «μάχη» πρόκρισης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ντόρτμουντ – Τότεναμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το παιχνίδι της Σεβίλλης με τη Λίβερπουλ θα οδηγήσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης τη νικήτρια ομάδα, όσον αφορά το 5ο γκρουπ, ωστόσο, οι «κόκκινοι» μπορούν και με ισοπαλία να βρεθούν στους «16». Οι Ανδαλουσιανοί θέλουν μονάχα το θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους για να βρεθούν στα νοκ-άουτ, με τη Μάριμπορ από τον ίδιο όμιλο να ψάχνει πάση – θυσία τη νίκη κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας και να ελπίζε σε ήττα της Σεβίλλης...

Στον 8ο όμιλο, η Τότεναμ έχει ήδη προκριθεί και επισκέφθηκε τη Βεστφαλία όπου κοντράρεται με τη Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Πίτερ Μπος, με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να επιστρέφει στην αποστολή έπειτα και από τον πρόσφατο αποκλεισμό του λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, θέλει δεδομένα το «τρίποντο» και να μην καταφέρει να νικήσει η Ρεάλ στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μάλλον εύκολο, όμως, είναι το έργο της «βασίλισσας» κόντρα στο σύνολο του Γιώργου Δώνη, παρά την αντίσταση που έχει συνηθίσει και προσπαθεί πάντοτε να προβάλλει η κυπριακή ομάδα.

Η Νάπολι, μετά και τις δύο ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι, θα προσπαθήσει κόντρα στη Σαχτάρ να επικρατήσει τουλάχιστον με το ίδιο – αν όχι καλύτερο – σκορ που είχε ηττηθεί εκείνη στην Ουκρανία (2-1), προκειμένου να διατηρήσει την ελπίδα της μέχρι και την τελευταία αγωνιστική...

Απέναντι στη Μπεσίκτας που έχει εκτελέσει άριστα την αποστολή της και βρίσκεται στους «16», η Πόρτο καλείται να περάσει με νίκη από την Τουρκία και παράλληλα να μην το καταφέρει η Λειψία απέναντι στη Μονακό. Οι Γερμανοί, θα παλέψουν για να παραμείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας εκ των δύο θέσεων για τον επόμενο γύρο, στο «κόλπο» και η Μονακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης και η βαθμολογία των ομίλων (21:45):

5ος όμιλος:

Σεβίλλη – Λίβερπουλ

Σπαρτάκ Μόσχας – Μάριμπορ (19:00)

Η βαθμολογία:

1.Λίβερπουλ 8

2.Σεβίλλη 7

3.Σπαρτάκ Μόσχας 5

4.Μάριμπορ 1

6ος όμιλος:

Νάπολι – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Μάντσεστερ Σίτι – Φέγενορντ

Η βαθμολογία:

1.Μάντσεστερ Σίτι 12

2.Σαχτάρ Ντόνετσκ 9

3.Νάπολι 3

4.Φέγενορντ 0

7ος όμιλος:

Μπεσίκτας – Πόρτο (19:00)

Μονακό – Λειψία

Η βαθμολογία:

1.Μπεσίκτας 10

2.Πόρτο 6

3.Λειψία 4

4.Μονακό 2

8ος όμιλος:

ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ντόρτμουντ – Τότεναμ

Η βαθμολογία:

1.Τότεναμ 10

2.Ρεάλ Μαδρίτης 7

3.Μπορούσια Ντόρτμουντ 2

4.ΑΠΟΕΛ 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα