Στην Πορτογαλία για την... μάχη με Σπόρτινγκ και οι Νέοι

Δημήτρης Τομαράς
Στην Πορτογαλία για την... μάχη με Σπόρτινγκ και οι Νέοι

bet365

Για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, την Λισσαβώνα αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που έχει ευρωπαϊκό ματς.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η αποστολή της Κ-20 η οποία αποτελείτο από 30 μέλη «πέταξε» με πτήση τσάρτερ μαζί με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού προκειμένου την Τετάρτη (16:00) να παίξει κόντρα στην Σπόρτινγκ για την 5η ημέρα του Δ' ομίλου του UEFA Youth League. Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ρέντη και θα προπονηθεί και το πρωί της Τρίτης στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ. Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί στη Λισσαβώνα αφού σε περίπτωση ήττας ή και ισοπαλίας δεν συνεχίζει και μαθηματικά στη διοργάνωση. Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν την τελευταία αγωνιστική σε πρόκριση.

Στον πρώτο αγώνα στον Ρέντη η Σπόρτινγκ είχε αποσπάσει ισοπαλία (2-2). Μετά από 4 αγώνες στην 1η θέση της βαθμολογίας είναι η Μπαρτσελόνα με 12 β, στη 2η η Σπόρτινγκ με 7, στην 3η η Γιουβέντους με 3 και στην 4η ο Ολυμπιακός με ένα βαθμό. Στον άλλο αγώνα της 5ης ημέρας η Γιουβέντους «φιλοξενεί» στο Τορίνο την Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα