Πόρτο - Λειψία 3-1

Gazzetta team
Πόρτο - Λειψία 3-1

bet365

Η Πόρτο κέρδισε με 3-1 την Λειψία, την πέρασε στη βαθμολογία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η δράση συνεχίζεται στους αγώνες του Europa League με live στοίχημα από το κινητό! (21+)

Η Πόρτο πήρε πολύ σημαντική νίκη επί της Λειψίας και, μάλιστα, κατάφερε να καλύψει τη διαφορά του ενός γκολ, με το οποίο είχε ηττηθεί στην Γερμανία, για να πάρει προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία με τους Γερμανούς, που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13’ με τον Ερέρα. Έπρεπε να μπει ο Βέρνερ στο ματς με το ξεκίνημα της επανάληψης για να ξαναμπούν στο παιχνίδι οι Ταύροι, με τον Γερμανό διεθνή επιθετικό να μειώνει στο 48’ με υπέροχο πλασέ. Δεν ήταν, όμως, η μέρα της Λειψίας, με τον Ντανίλο να κάνει το 2-1 με κεφαλιά στο 61’. Ο ρυθμός άνοιξε στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση, πριν ο Περέιρα κάνει το τελικό 3-1 στο 3’ των καθυστερήσεων!

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Σα, Ρ. Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Αλεξ Τέλες, Κορόνα (72’ Περέιρα), Ντανίλο, Ερέρα, Μπραχίμι (89’ Ρέγιες), Μαρέγκα (13’ Αντρέ Αντρέ), Αμπουμπακάρ

Λειψία (Ράφαελ Χάζενχουτλ): Γκουλάσι, Μπερνάρντο, Ορμπαν, Ουπαμεκανό, Χάλστενμπεργκ (46’ Κλόστερμαν), Καμπλ, Κεϊτά, Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ, Ογκουστέν (75’ Πόουλσεν), Μπρούμα (46’ Βέρνερ)

Η βαθμολογία

1. Μπεσίκτας 10 (8-3)
2. Πόρτο 6 (9-7)
3. Λειψία 4 (5-8)
4. Μονακό 2 (3-7)

Επόμενη αγωνιστική (21/11)

Μπεσίκτας – Πόρτο
Μονακό – Λειψία

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα