Μέσι σε Μποτία: «Ελα να μου το πεις έξω...» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μέσι σε Μποτία: «Ελα να μου το πεις έξω...» (vid)

bet365

Εξαλλος ήταν ο Μέσι από τα μαρκαρίσματα του Μποτία και όταν του ζήτησε συγνώμη ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ο Αργεντινός δεν την δέχθηκε...!

Τρομερό ματς ο Μποτία στο Καμπ Νόου και ακόμα καλύτερο στο Καραϊσκάκη! Με τον ίδιο αντίπαλο την Μπάρτσα και έχοντας σταματήσει αρκετές φορές τους Σουάρες και Μέσι. Μετά το παιχνίδι ο Αλμπέρτο Μποτία - όπως αναφέραμε και χθες - εισέπραξε πολλά μπράβο και αγκαλιές από Λεμονή, συμπαίκτες του και ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Μέσι όπως είχε άλλη... άποψη... Όπως και στο Καμπ Νόου που είχε νευριάσει με τον Νικολάου για κάποια μαρκαρίσματά του τώρα - όπως αναφέρει η Marca - εκνευρίστηκε με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μποτία! «Τώρα αυτό που μου λες, δεν μπορώ να το κάνω κάτι. Την πρώτη φορά που έκανες το μαρκάρισμα ΟΚ. Τώρα το κάνεις δεύτερη φορά. Δεν δέχομαι την εξήγησή σου και δεν μου λέει κάτι (σ.σ. η συγνώμη σου). Θα τα πούμε μετά στα αποδυτήρια. Έλα να τα πούμε έξω», φέρεται να είπε ο Μέσι στον Μποτία. Σημειώνεται πως μετά το Μπάρτσα - Ολυμπιακός στο Καμπ Νόου ο Μέσι είχε δώσει την φανέλα του στον Μποτία. Μετά το ματς του Καραϊσκάκη την έδωσε στον Πάρντο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα