Στο επίκεντρο των scouts οι Κούτρης, Ομάρ και Ένγκελς

Δημήτρης Τομαράς
Στο επίκεντρο των scouts οι Κούτρης, Ομάρ και Ένγκελς

bet365

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα και Αϊντραχτ είχαν... κατασκόπους τους στο Ολυμπιακός - Μπάρτσα και αρκετά βλέμματα στράφηκαν σε Κούτρη, Ομάρ και Ένγκελς.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Λάτσιο – Νις. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ομάδες από Αγγλία, Πορτογαλία και Γερμανία βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο και τσέκαραν και παίκτες του Ολυμπιακού. Ανάμεσα στα άλλα οι Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα και Αϊντραχτ είχαν scouts τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός - Μπάρτσα. Από τους ερυθρόλευκους υπάρχει από πιτσιρικάδες ο Νικολάου που απασχολεί και πορτογαλικές αλλά και γερμανικές ομάδες, πλην όμως δεν έπαιξε.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κούτρη, που αγωνίστηκε και κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια και ήταν πολύ καλός αμυντικά πάνω στον Ντεουλοφέου ειδικά. Ο Κούτρης λοιπόν άρεσε και αρέσει. Ειδικά στην Μπενφίκα και καιρό τώρα. Από άλλους παίκτες των Πειραιωτών παίκτες όπως οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ένγκελς συνεχίζουν να... σκανάρονται από ομάδες από το Νησί και την Premier φυσικά. Για τον Ομάρ οι... σειρήνες καλά κρατούν από την Αγγλία και υπάρχουν ακόμα πηγές που επιμένουν για πιθανή αποχώρησή του τον Γενάρη.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα