Αλέγκρι: «Έπρεπε να κερδίσουμε, θα είναι κόλαση στην Αθήνα»

Θοδωρής Βασίλης
Αλέγκρι: «Έπρεπε να κερδίσουμε, θα είναι κόλαση στην Αθήνα»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Γιουβέντους στην Λισαβόνα κόντρα στην Σπόρτινγκ και πρόσθεσε ότι η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή αφού ακολουθεί η Μπαρτσελόνα και η κόλαση της Αθήνας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπεσίκτας - Μονακό με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα, με την οποία θα τελείωνε την υπόθεση-πρόκριση μένοντας στο 1-1. Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» τόνισε ότι η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή αφού μετά την Μπαρτσελόνα ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα όπου θα υπάρχει ατμόσφαιρα-κόλαση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι απογοητευτικό γιατί είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την πρόκριση και δεν το καταφέραμε. Τώρα έχουμε την Μπαρτσελόνα και μετά τον Ολυμπιακό, οπότε ακόμα όλα είναι στον αέρα», ανέφερε αρχικά ο Αλέγκρι για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ήταν απλά τα πράγματα. Έπρεπε να κερδίσουμε εδώ και όλα θα είχαν τελειώσει, θα είχαμε προκριθεί. Είμαστε μια ομάδα που χρειάζεται τον φόβο για να φτάσει στη σωστή απόδοση. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή, έχουμε την Μπαρτσελόνα και μετά πρέπει να πάμε στην Αθήνα, όπου η ατμόσφαιρα θα είναι μια κόλαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα