Λεμονής: «Για ένα μικρό θαύμα!»

Gazzetta team
Λεμονής: «Για ένα μικρό θαύμα!»

bet365

O Tάκης Λεμονής τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να συνεχίσει στο Champions League!

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Νάπολι – Μάντεστερ Σίτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Να είμαστε ρεαλιστές. Απέναντι σε αυτή την ομάδα πρέπει να λειτουργήσουν όλα τέλεια. Είχαμε ένα κέρδος, πέρα από την ισοπαλία, ότι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ζεστάναμε πάλι τον κόσμο και αυτό σημαντικό» τόνισε αρχικά ο Τάκης Λεμονής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Sports.

Σε ερώτηση για τα διαφορετικά πρόσωπα που δείχνει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του, ο προπονητής του επισήμανε: «Διαφωνώ ότι έχουμε διακύμανση στην απόδοση μας. Και στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, είχαμε την μπάλα αλλά δεν κάναμε φάσεις. Το ξέρουμε από την αρχή της χρονιάς το πρόβλημα που υπάρχει. Το δουλεύουμε»

Τέλος σχετικά με την συνέχεια στον όμιλο ο Τάκης Λεμονής είπε: «Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα από πρώτη αγωνιστική κυνηγάς ένα μικρό θαύμα για το Europa League. Σήμερα ήταν καλή μέρα για μας και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι ένα γκολ. Όσο για την συνέχεια, γιατί όχι; Θα το κυνηγήσουμε με τη Σπόρτινγκ. Γενικά τον τελευταίο καιρό υπάρχει αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Δουλεύουμε με τους παίκτες ένα μήνα, δεν είναι εύκολο από τώρα να αλλάξουν πολλά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα