Ρόμα - Τσέλσι 3-0

Gazzetta team
Ρόμα - Τσέλσι 3-0

bet365

Η εκπληκτική Ρόμα με δύο γκολ του Ελ Σαραουί και ένα του Περότι έκανε κομμάτια την Τσέλσι με 3-0 στο Olimpico και πέρασε στην πρώτη θέση του Group C. Μπήκε αλλαγή ο Μανωλάς.

Μπεσίκτας – Μονακό με επιστροφή στοιχήματος*, αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα τέρματα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Giallorossi έπιασαν από τον λαιμό την Τσέλσι, θα μπορούσαν να έχουν βάλει περισσότερα γκολ και πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες τους τα τελευταία χρόνια καθώς με το 3-0 πήραν από τους Μπλε την πρώτη θέση του ομίλου. Λίγες μέρες μετά το 3-3 στο Λονδίνο, ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο νίκησε στην ιταλική μονομαχία τον Αντόνιο Κόντε και όχι μόνο εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» - η Ατλέτικο έφερε δεύτερη ισοπαλία με την Καραμπάχ - αλλά πλέον κρατά την τύχη της στα χέρια της και για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο Στεφάν Ελ Σαραουί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα. Στα 38 δευτερόλεπτα υποχρέωσε τους Μπλε να δεχθούν το πιο γρήγορο γκολ ιστορία τους στο Champions League με τρομερό σουτ ύστερα από κεφαλιά πάσα του Τζέκο. Ο Μοράτα έχασε στο 25' μεγάλη ευκαιρία για τους Αγγλους και αφού δεν έγινε αυτό, η ομάδα του Κόντε πλήρωσε στο 36' το λάθος του, πρώην Giallorosso, Ρούντιγκερ, ο οποίος έχασε τη φάση μετά την πάσα του Ναϊνγκολάν και ο Ελ Σαραουί έκανε το 2-0. Στην επανάληψη και το 63' ο Ντιέγο Περότι σκόραρε με μακρινό σουτ σε μία φάση που ξεκίνησε από το τραγικό λάθος του Φάμπρεγας και το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος αφού ο Αργεντινός έχασε στη συνέχεια τεράστια ευκαιρία να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι (76' Μανωλάς), Φάσιο, Ζεσούς, Κολάροβ, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ελ Σαραουί (75' Ζέρσον), Περότι (87' Πελεγκρίνι), Τζέκο.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Κέιχιλ (56' Γουίλιαν), Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Μπακαγιόκο, Φάμπρεγας (71' Ντρίνκγουοτερ), Πέδρο, Αζάρ, Μοράτα (75' Μπατσουαγί).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα