Άπιαστοι οι μικροί της Μπάρτσα και στο Ρέντη!

Gazzetta team
Άπιαστοι οι μικροί της Μπάρτσα και στο Ρέντη!

bet365

Οι Νέοι της Μπαρτσελόνα πέρασα σαν... σίφουνας κι από το Ρέντη, επικράτησαν με 3-0 του Ολυμπιακού και συνέχισαν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του Youth League.

Ο Ολυμπιακός όσο και να ήθελε, δεν μπορούσε να αντισταθεί στα ταλέντα της Μασία! Οι μικροί της Μπαρτσελόνα επικράτησαν με 3-0 στο Ρέντη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Youth League.

Οι «μπλαουγκράνα» που ήταν όπως είναι λογικό ανώτεροι σε όλο το ματς, δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν το σκορ, χάνοντας και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά έκαναν το 0-1 στο 44' με τον Κογιάδο, ενώ στο 56' έφτασαν και στο 0-2 με τον ίδιο πρωταγωνιστεί. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Κωστανάσιο, ενώ δοκάρι είχε και για την Μπαρτσελόνα ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο 82'. Τελικά, το 0-3 έγινε στο 92', με τον Πέρεθ μετά από ασίστ του Κογιάδο που ήταν φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Καράνταης, Χατζηιωαννίδης, Τσερκώνης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Χονδρουκάκης (53’ Νεοφυτίδης), Τσιριγώτης (61’ Βοΐλης), Βρουσάι, Φυτόπουλος (71’ Κυριακόπουλος).

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μινγκουέθα, Μπράνταριθ, Βίλα Γκαρσία, Φερνάντεθ (85’ Αλόνσο), Μοντσού (76’ Εσπινάθ), Κάρλες Πέρεθ, Κολάδο, Κομάς, Πουίγκ, Σαβέριο (90’ Φερνάντεθ).

Η βαθμολογία του ομίλου:
1. Μπαρτσελόνα 12β. (10-0)
2. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7β. (8-4)
3. Γιουβέντους 3β. (4-8)
4. Ολυμπιακός 1β. (3-13)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα