Ατλέτικο Μαδρίτης - Καραμπάχ 1-1

Ατλέτικο Μαδρίτης - Καραμπάχ 1-1

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Καραμπάχ 1-1

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης.... αυτοκτόνησε ξανά κόντρα στην Καραμπάχ παραχωρώντας δεύτερη ισοπαλία (1-1) και μόνο με θαύμα θα περάσει στους «16».

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε η Ατλέτικο η οποία υπέστη δεύτερη σοκαριστική απώλεια από την πρωτάρα στη διοργάνωση, Καραμπάχ, με την οποία αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ισόπαλη, αυτή τη φορά με 1-1 στην Μαδρίτη. Η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε χωρίς νίκη στον όμιλο και έχοντας πλέον τρεις πόντους βρίσκεται φάτσα με το αποκλεισμό, καθώς για να μπει σε οποιαδήποτε κουβέντα πρέπει πρώτα να κάνει νίκη επί της Ρόμα στη Μαδρίτη.

Οι Rojiblancos είδαν την Καραμπάχ να έχει κατοχή στο Wanda Metropolitano και μάλιστα να παίρνουν το προβάδισμα στο 40' με κεφαλιά του πρώην άσου της ΑΕΚ, Μίτσελ, μετά το κόρνερ του Γκεριέρ, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Ατλέτικο ισοφάρισε στο 56' με τρομερό τηλεκατευθυνόμενο σουτ του Τόμας Παρτέι. Ομως παρότι στο 59' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Πέδρο Ενρίκε για καρατιά, οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε ελπίδες και μετά το 1-1 είναι πολύ κοντά στην έξοδο από τη διοργάνωση.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Παρτέι (62' Γκαϊτάν), Σαούλ, Κορέα, Γκριζμάν, Γκαμεϊρό (70' Τόρες).

Καραμπάχ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ): Σέχιτς, Γκαράγεβ, Αγκόλι, Μεντβέντεβ, Ρέζνιτσακ, Σαντίγκοβ, Ενρίκε, Αλμέιδα, Γκεριέρ (63' Γιουνουσάτζε), Μίτσελ (92' Ισμαΐλοβ), Σεϊντάεβ (72' Κιντάνα).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα