Κανονικά στην αποστολή της Ρόμα ο Μανωλάς

Κανονικά στην αποστολή της Ρόμα ο Μανωλάς

Gazzetta team
Κανονικά στην αποστολή της Ρόμα ο Μανωλάς

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρόμα για τον αγώνα με την Τσέλσι στο Ολίμπικο, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του και στέλνοντας ένα θετικό «μήνυμα» στις τάξεις της Εθνικής.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ αντιμετώπισε μια θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, που τον κράτησε εκτός δράσης από τους τελευταίους αγώνες της Ρόμα στη Serie A με Τορίνο, Κροτόνε και Μπολόνια.

Τα καλά νέα για τον ίδιο, αλλά και για τον Μίκαελ Σκίμπε, είναι πως πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή των τζιαλορόσι για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους (31/10), ενώ η αρχική εκτίμηση τον έθετε εκτός.

Αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία (9/11 και 12/11).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα