Youth League: Την Τρίτη το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Δημήτρης Τομαράς
Youth League: Την Τρίτη το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

bet365

Την Μπαρτσελόνα φιλοξενεί το απόγευμα (18:00, Cosmote Sports 7) στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη ο Ολυμπιακός σε ματς της 4ης ημέρας του 4ου ομίλου του UEFA Youth League.
Η ομάδα του Ολυμπιακού μετά από 3 αγώνες στην διοργάνωση έχει μόλις ένα βαθμό και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα παίξει το τελευταίο της ... χαρτί προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 9 (3χ3) βαθμούς και με νίκη "σφραγίζει" και μαθηματικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ρέντη και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο οπου και θα παραμείνει έως το μεσημέρι της Τρίτης. Η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λάμπρου ενώ τραυματίες είναι οι Γαλούπης, Πέιος και Τσιμπούκας. Από την άλλη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού προπονήθηκε και η Μπαρτσελόνα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία μας. Μέσα στην έδρα μας έχουμε δείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε πετύχει σπουδαίες νίκες επί ομάδων όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Άρσεναλ και άλλες. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας αλλά πιστεύω θα ανταποκριθούμε και θα κρατήσουμε ψηλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο και θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά". Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Roi Reinshreiber (Ισραήλ). Στον άλλο αγώνα της 4ης ημέρας η Σπόρτινγκ "φιλοξενεί" στην Λισσαβώνα την Γιουβέντους.
* Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): 1. Μπαρτσελόνα (7-0) 9, 2. Σπόρτινγκ (6-4) 4. 3. Γιουβέντους (4-6) 3 και 4. Ολυμπιακός (3-10) 1.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα