Ντεουλοφέου: «Νιώσαμε στο Καμπ Νόου τι σημαίνει ο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Ντεουλοφέου: «Νιώσαμε στο Καμπ Νόου τι σημαίνει ο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου αναφέρθηκε στην σχέση του Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό και το πέρασμά του από την Ελλάδα. Τι άλλο επισήμανε.

Ο άσος των Καταλανών είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Το κατά πόσον αύριο μπορεί να κλειδώσει και μαθηματικά η πρόκριση στους '16' από την ομάδα του: Καλησπέρα σε όλους. Είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς και να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για τους '16'. Νικώντας εδώ θα γίνει ένα καθοριστικό βήμα. Ερχόμαστε με υψηλό ηθικό και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε.
Την εξέλιξή του και τα περιθώρια βελτίωσής του: Όχι είναι η αρχή ακόμα για μένα. Θεωρώ ότι έχω ξεκινήσει και αποδίδω καλά. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα και αυτός είναι ο στόχος μου. Να μείνω πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα και να παίξω καλά. Να κάνω καλή δουλειά και να ακολουθώ τις εντολές του προπονητή μου.
Το εάν φανταζόταν πριν από 2 μήνες τόσο καλή πορεία στην Ισπανία και την Ευρώπη: Ναι βρισκόμαστε σε μία καλή φάση σε Ισπανία και Ευρώπη. Ξεκινήσαμε καλά και στο Κύπελλο. Είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς. Έχουμε κάθε 3 μέρες ματς αλλά δουλεύουμε πολύ. Στόχος είναι να φτάσουμε στο τελευταίο σκέλος της σεζόν όσο πιο κοντά γίνεται στους στόχους μας.
Την παρουσία του Νεϊμάρ στην προπόνηση: Τις προάλλες όσοι δεν παίξαμε με Μπιλμπάο έπρεπε να προπονηθούμε. Με εξέπληξε θετικά που τον είδα. Είναι ένας τρομερός παίκτης με μεγάλη καριέρα και λαμπρό μέλλον.
Το εάν τον εξέπληξε ότι δεν ήταν βασικός στο Κύπελλο με δεδομένη την καλή εμφάνισή του πριν: Είμαι ενας παίκτης και είναι φυσικό να θέλω να παίζω παντού και σε κάθε λεπτό. Ξέρω όμως που είμαι. Στην κορυφαία ομάδα του κόσμου με παίκτες που μπορούν να παίξουν εξίσου καλά με μένα ή και πιο καλά. Ο προπονητής αποφασίζει. Ελπίζω αύριο να μπω να παίξω και να πάω καλά.
Το πόσο σημαντικό θα είναι να κερδηθεί αύριο η πρόκριση και μαθηματικά καθώς υπάρχουν μετά δύσκολα ματς: Είναι ουσιαστικά πολύ σημαντικό. Είναι ο θεμελιώδης στόχος μας σε ότι διεκδικούμε. Θέλουμε να περάσουμε και ως πρώτοι εφόσον γίνεται. Θέλουμε να νικήσουμε αύριο και να δείξουμε και τις πιθανότητες που έχουμε για το μέλλον.
Την ιστορική νίκη της γενέτειράς του, της Τζιρόνα, με Ρεάλ και πως το έζησε: Δεν θα πω ψέμματα. Χάρηκα πολύ. Ήταν κάτι πολύ καλό. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Είχαμε πριν ματς, έχουμε μετά την Σεβίλλη και έχουμε αύριο τον Ολυμπιακό. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να μην κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Είναι καλο να χάνουν βαθμούς οι αντίπαλοί μας αλλά επικεντρωνόμαστε σε εμάς.
Το εάν ξέρει την σχέση του Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό και το εάν ο 'Τσινγκούρι' τους έχει μιλήσει επί τούτου: Φυσικά γνωρίζουμε την μεγάλη πορεία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Το νιώσαμε και στο Καμπ Νόου όπου τραγουδούσαν διαρκώς το όνομά του. Νιώσαμε στο Καμπ Νόου τι σημαίνει ο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό. Η σχέση μου με τον προπονητή είναι πολύ καλή. Μου δίνει παιχνίδια. Εγώ τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα κερδίσω με την δουλειά μου και την απόδοσή μου.
Το εάν για το ματς της Ρεάλ μιλάμε πιο πολύ για μπάλα ή για πολιτική: Φυσικά ξέρουμε όλα όσα γίνονται γύρω μας. Δεν είμαστε αφελείς. Εμείς το βλέπουμε στις ποδοσφαιρικές του διαστάσεις. Είναι σημαντικό όταν χάνει βαθμούς η αντίπαλό μας η Ρεάλ. Εμείς κοιτάμε το ποδόσφαιρο και όχι την πολιτική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα