Η επόμενη μέρα, νέα προσπάθεια Λεμονή και οι αλλαγές

Δημήτρης Τομαράς
Η επόμενη μέρα, νέα προσπάθεια Λεμονή και οι αλλαγές

bet365

Μετά την ήττα με Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει νέος κύκλος συζητήσεων Λεμονή με παίκτες σε μία νέα προσπάθειά του να τους... φτιάξει ψυχολογικά. Οι αλλαγές με Μπάρτσα και το προσεχές διάστημα.

Από χθες έχετε διαβάσει όλα τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα με 1-0 στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και τον προβληματισμό που ακουμπάει σαφέστατα και τον κόουτς Λεμονή με το επιτελείο του και τον φέρνει ξανά σε δύσκολη θέση.

Θυμίζουμε πως στην μετά Χάσι εποχή ο Ολυμπιακός είχε επιδιώξει να φέρει αρχικά έναν προπονητή από το εξωτερικό. Δεν του βγήκε και πήγε στην δοκιμασμένη λύση του Τάκη Λεμονή γνωρίζοντας ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα και πως η ομάδα ήταν σε αγωνιστική... κρίση μετά το 3-2 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Οι σκέψεις επί του προπονητικού δεν έχουν σταματήσει στο Λιμάνι και σίγουρα το προσεχές διάστημα και ειδικά στην διακοπή του Νοεμβρίου θα έχει το ενδιαφέρον του από τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Διότι παραμένει και τώρα πιθανό να υπάρξει αλλαγή πλεύσης και νέο πρόσωπο στον πάγκο (σ.σ. μία περίπτωση που πάντα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι ο Μίτσελ). Στα σημερινά όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια. Ο Λεμονής μίλησε στους παίκτες του και μετά το ματς στην Λεωφόρο αλλά και στην πρωινή προπόνηση στον Ρέντη. Υπήρχαν και παρατηρήσεις αλλά είχε να σταθεί και στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε στο τελευταίο 20λεπτο και θα μπορούσε να είχε αποφέρει έστω ένα γκολ για την ομάδα του. Επιχείρησε να φτιάξει δηλαδή ξανά ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας καθώς εκτός από το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα υπάρχει και πρωτάθλημα μετά.

Αναφορικά με τον αγώνα του Champions League θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Μποτία διεκδικεί θέση για το κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ένγκελς (σ.σ. Σισέ δεν υπάρχει στην ευρωπαϊκή λίστα αλλιώς θα συνέχιζε βασικός), όπως και ο Φιγκέιρας για το ένα άκρο της άμυνας. Επίσης μεσοεπιθετικά μένει να φανεί το τι θα διαφοροποιήσει ο Λεμονής και ενώ οι διαθέσιμοι επιθετικοί είναι οι Εμενίκε και Τζούρτζεβιτς. Προπόνηση εκτός από την Κυριακή θα υπάρχει και την Δευτέρα φυσικά οπότε και θα βγει η αποστολή ενώ ο Τάκης Λεμονής θα μιλήσει στις 15.30 στην συνέντευξη Τύπου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα