Αυτά είναι τα 5 κορυφαία γκολ της 3ης αγωνιστικής του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Αυτά είναι τα 5 κορυφαία γκολ της 3ης αγωνιστικής του Champions League! (vids)

bet365

Το αναμενόμενο έγινε πραγματικότητα ακόμη μια φορά. Άλλη μια αγωνιστική στο Champions League ολοκληρώθηκε με πανέμορφα τέρματα να κερδίζουν τον θαυμασμό μας.

Το ερώτημα βέβαια, όπως κάθε αγωνιστική, είναι «Ποιο είναι το Best Goal»;

Η Nissan επέλεξε για εσάς τα 5 υποψήφια κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα, είναι να δώσετε την ψήφο σας στο αγαπημένο σας!

Δεν την λες και την πιο εύκολα επιλογή…

Πάμε να δούμε τις 5 υποψηφιότητες:

Νταβίντ Λουιζ (Τσέλσι – Ρόμα)

Στο Λονδίνο η Τσέλσι και η Ρόμα μας χάρισαν ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό βράδυ με 6 γκολ και πολλές συγκινήσεις. Ένα απ' αυτά που ξεχώρισε ήταν του Βραζιλιάνου αμυντικού. Αμυντικού είπαμε ε; Το… τεμάχιο που «κολλάει» μόνο αμυντικό δεν θυμίζει. Δικαιότατα βρίσκεται στην λίστα της Nissan.

Έντιν Τζέκο (Τσέλσι – Ρόμα)

Μην τα ξαναλέμε γι’ αυτό το ματς. Δικαίως θεωρείται απ’ όλους το ματς της αγωνιστικής. Δεν θα μπορούσε να μην έχει και δεύτερη υποψηφιότητα για το γκολ της αγωνιστικής. Αυτή του Έντιν Τζέκο, που μας (ξανά)θύμισε πόσο… φονικός είναι μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Μίραλεμ Πιάνιτς (Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Αν δεν το έχετε δει, προσπαθήστε να μαντέψετε πως έβαλε το γκολ. Ναι, καλά το φανταστήκατε. Με υπέροχη εκτέλεση φάουλ βοήθησε τα μέγιστα την «Μεγάλη Κυρία» να κάνει την ολική ανατροπή απέναντι στους Πορτογάλους. Κλασικός Μίραλεμ!

Ντένις Γκλουσακόφ (Σπαρτάκ Μόσχας – Σεβίλλη)

Τέτοιο πλασέ στην κίνηση ήταν αδύνατον να μην είναι υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής! Η Σπάρτακ Μόσχας διέλυσε με 5-1 την Σεβίλλη σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το τέρμα του Γκλουσακόφ ανάγκασε όσους το είδαν να γουρλώσουν τα μάτια τους.

Ταουλέντ Τσάκα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βασιλεία)

Ο «κεραυνός» της αγωνιστικής! Η Βασιλεία έχει προκαλέσει έκπληξη με την πορεία της σε ένα πάρα πολύ δύσκολο όμιλο και το ίδιο έκπληξη μας προκάλεσε και τη γκολάρα του Τσάκα. Πολύ δυνατή υποψηφιότητα για το «Nissan Best Goal of the Week»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα