Πώ πώ πώ κάτι γκολάρες! (vids, poll)

Gazzetta team
Πώ πώ πώ κάτι γκολάρες! (vids, poll)

bet365

Οι αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ προχωράνε και τα γκολ πέφτουν βροχή! Μερικά από αυτά μάλιστα είναι για να τα χαζεύεις όλη μέρα και όλη νύχτα... Και κάποια στιγμή να τα ψηφίζεις και ως καλύτερα!

Η 3η αγωνιστική και του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει... στην ιστορία. Φτάσαμε ήδη στα μισά του δρόμου όσο αφορά την φάση των ομίλων. Σε κάποιους από αυτούς έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά όσο αφορά τα εισιτήρια της πρόκρισης και σε άλλους το... θρίλερ θα παιχτεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Όμως ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει ως τώρα ή το τι θα γίνει μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου το σίγουρο είναι ένα!

Ότι τα θεαματικά γκολ δεν έχουν... τελειωμό και κάθε αγωνιστική στο «κάδρο» παρουσιάζονται όλο και περισσότερα. Άλλωστε όταν μιλάμε για ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου με παρόντες τους μεγαλύτερους αρτίστες του πλανήτη δεν είναι δυνατό να έχουμε απαιτήσεις για κάτι λιγότερο.

Όπως απαιτητική είναι και η Nissan! Στην... επομένη μιας ακόμη χορταστικής αγωνιστικής είναι εδώ, ανοίγει την «κάλπη» της και καλεί τα εκατομμύρια αναγνωστών του gazzetta να ψηφίσουν το ομορφότερο, εντυπωσιακότερο, καλύτερο από τα 5 γκολ που έχουν προκριθεί. Και στο βάθος οι τυχεροί θα γευτούν και πλούσια δώρα!

ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΟΥΙΖ (Τσέλσι-Ρόμα 3-3)

Τι κι αν είναι αμυντικός; Ως Βραζιλιάνος έχει την επίθεση στο αίμα του και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Στην ματσάρα του Στάμφορντ Μπριζ, μπορεί το... τεμάχιο του Νταβίντ Λουίζ να μην έφτανε στην Τσέλσι για να πάρει το τρίποντο, αλλά σίγουρα φτάνει και παραφτάνει για να έχει παρουσία μέσα στα πέντε καλύτερα της αγωνιστικής και να βάζει πλώρη για ψηλά.

ΕΝΤΙΝ ΤΖΕΚΟ (Τσέλσι-Ρόμα 3-3)

Σε ένα επικό ματς σαν αυτό του Λονδίνου κι ειδικά όταν έχουν μπει 6 γκολ, δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι στα υποψήφια πέντε συναντάμε και ένα δεύτερο τέρμα. «Τι έβαλες ρε αλήτη Τζέκο;». Αυτό αναρρωτήθηκε ταυτόχρονα όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Απίθανο γκολ από τον Βόσνιο... κίλερ και με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι θα πάει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού που θα βρεθεί πάνω από την «κάλπη της Νissan». Το αξίζει άλλωστε. Μακάρι να βλέπουμε κάθε αγωνιστική από 2-3 τέτοια... παστέλια!

ΝΤΕΝΙΣ ΓΚΛΟΥΣΑΚΟΦ (Σπάρτακ Μόσχας-Σεβίλη 5-1)

Ακόμη μια αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με... μισή ντουζίνα γκολ. Λογικό λοιπόν και το παιχνίδι της Μόσχας να προσφέρει το δικό του υποψήφιο best goal κι απλά να περιμένει το κοινό να δείξει την δική του προτίμηση. Η Σπάρτακ Μόσχας σκόρπισε... στους πέντε ανέμους το φάντασμα της Σεβίλης και σημαντική συμβολή σε αυτή την ευρεία νίκη είχε και το γκολ του Γκλουσακόφ. Σέντρα, απίθανο πλασέ στην κίνηση και κάπως έτσι βρέθηκε στην λίστα με τα καλύτερα γκολ στο φινάλε του πρώτου γύρου των ομίλων!

ΜΙΡΑΛΕΜ ΠΙΑΝΙΤΣ (Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-1)

Μετά το νωθρό ξεκίνημα στην Serie A, η Γιουβέντους τα έβρισκε σκούρα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη απομάκρυνε την πρώτη θέση και μια ακόμη ήττα θα έβαζε σε κίνδυνο και την υπόθεση πρόκριση στους 16. Οι Πορτογάλοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ κι είχαν αέρα νίκης. Η Μεγάλη Κυρία ήταν μπροστά στο φάσμα ενός ακόμη... φιάσκου. Τελικά ο Μιραλέμ Πιάνιτς έδωσε την λύση. Μετρ των στημένων, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, σκόραρε, ισοφάρισε και άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή και τη νίκη!

ΤΑΟΥΛΕΝΤ ΤΣΑΚΑ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βασιλεία 0-2)

Η Βασιλεία έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες φέτος, αλλά κυρίως να συνεχίσει και στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε όμιλο με Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπενφίκα, οι Ελβετοί είναι στην 2η θέση και έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν το 2ο προνομιούχο εισιτήριο πίσω από την ομάδα του Μουρίνιο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Τσάκα. Η γκολάρα, μακρινό σουτ, που έβαλε στην Μόσχα κι έκανε το 0-1 άνοιξε τον δρόμο για μια κομβική νίκη στον όμιλο. Δείτε το... τεμάχιο και θα καταλάβετε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα