Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της 3ης αγωνιστικής των ομίλων και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Το Champions League στα καλύτερά του και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Τρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο.

Τζέκο ο Γιώργος Κοντογεώργης

Είναι κάποιες φορές που δεν χρειάζεται η μπάλα να περάσει από τα πόδια όλων για να πάει στα δίχτυα και αρκεί μια στιγμή μαγείας μόλις δύο παικτών. Κάπως έτσι έγινε στο Stamford Bridge στον αγώνα της Τσέλσι με την Ρόμα, όταν κεντρικός αμυντικός των Giallorossi, Φεντερίκο Φάσιο, έκανε τηλεκατευθυνόμενη μπαλιά από την άμυνα και ο Εντιν Τζέκο επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την τρελή του φόρμα. Ο Βόσνιος, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του, δεν στο σκέφτηκε καν και με τρομερό αριστερό βολέ πριν η μπάλα σκάσει, τίναξε τα δίχτυα του Τιμπό Κουρτουά για το 2-2.

Πιάνιτς ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Κάτι που για κάποιους μοιάζει τόσο δύσκολο, για τον Μίραλεμ Πιάνιτς είναι απλά ένα μέρος του τεράστιου ταλέντου του. Ο Βόσνιος επέστρεψε έπειτα από τον τραυματισμό του και ήταν αυτός που… ξύπνησε τη Γιουβέντους στο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει τη Σπόρτινγκ. Η μπάλα ήταν στημένη στα 22 μέτρα, γεγονός που δεν τον επηρέασε στο παραμικρό… Ο Πιάνιτς την πέρασε πάνω από το τείχος και ο Ρουί Πατρίσιο δεν είχε καμία τύχη, απλά έμεινε να την κοιτάζει να καταλήγει στα δίχτυα. Φάνηκε τόσο απλό, αλλά στην πραγματικότητα ήταν τέλεια εκτέλεση. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς επέστρεψε δυναμικά κι επιβεβαίωσε πως είναι στους κορυφαίους εκτελεστές φάουλ στην Ευρώπη!

Tζέκο ο Αντώνης Σαούλης

Είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Μονοκόμματο σουτ στη κίνηση με το... κακό του πόδι με τον αντίπαλο κοντά του και τερματοφύλακα τον Κουρτουά. Τι άλλο να κάνει ο Τζέκο;

Συμφωνείς με τις παραπάνω επιλογές;

Δες εδώ όλα τα goal και ρίξει την ψήφο σου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα