Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς

Gazzetta team
Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς

bet365

Ο κ. Ζόζεπ Μπαρτομέου υπέγραψε την «Αρχή των Αθηνών», στηρίζοντας την πρωτοβουλία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο πρώτος, ο οποίος υπέγραψε την «Αρχή των Αθηνών» για το δικαίωμα της συμμετοχής στον αθλητισμό και το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του σημαντικού αγώνα του Ολυμπιακού στο Καμπ Νοου, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, κ. Ζόζεπ Μπαρτομέου, συνυπέγραψε το ιδιαιτέρως σημαντικό έγγραφο, με γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο! Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μόλις πριν από λίγο καιρό, πήρε τη σημαντική πρωτοβουλία, να φιλοξενήσει στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και να συμβάλει τα μέγιστα στη διοργάνωση του Συνεδρίου “Reinforcing, Crossing, and Transcending Borders: Soccer in a Globalized World” ή αλλιώς «Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης»

Το Καμπ Νοου έγινε ο τόπος στον οποίο ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα «έδωσαν τα χέρια» για να στηριχθεί ακόμη περισσότερο αυτή η προσπάθεια. Παρουσία του κ. Ορτέγα, από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, του κ. Νικ Μητρόπουλου, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να υλοποιηθεί η συνεργασία Ολυμπιακού και Χάρβαρντ, του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού κ. Γιώργου Παύλου, του Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνου Βερνίκου και του υιού του κ. Μαρινάκη, Μιλτιάδη, ο πρόεδρος των Καταλανών, κ. Ζόζεπ Μπαρτομέου, συνυπέγραψε την «Αρχή των Αθηνών» για το δικαίωμα της συμμετοχής στον αθλητισμό.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» συζήτησε με τον κ. Μαρινάκη ιδέες και απόψεις, για τον τρόπο με τον οποίο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα πράγματα στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον κ. Μπαρτομέου για τη στήριξη στην «Αρχή των Αθηνών», ενώ το ίδιο έκανε και ο κ. Ορτέγα, απευθύνοντας και προς τις δύο ομάδες τις θερμές ευχαριστίες του, για τη στήριξη της προσπάθειας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού παρακολούθησε τον αγώνα δίπλα στον κ. Μπαρτομέου. Η πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη βρήκε ανταπόκριση στο πρόσωπο του προέδρου μιας εκ των μεγαλυτέρων ομάδων του πλανήτη και η «Αρχή των Αθηνών» διαδίδεται ολοένα και περισσότερο, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να σταθεί δίπλα στον άνθρωπο και να του προσφέρει περισσότερα πράγματα από διασκέδαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα