Ο καταλανικός Τύπος για τον Μέσι και τον Ολυμπιακό (pics)

Ο καταλανικός Τύπος για τον Μέσι και τον Ολυμπιακό (pics)

Gazzetta team
Ο καταλανικός Τύπος για τον Μέσι και τον Ολυμπιακό (pics)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι και τα 100 ευρωπαϊκά του τέρματα είναι το κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο των καταλανικών εφημερίδων μετά το 3-1 της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Mίλαν – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η MundoDeportivo τονίζει πως ο Αργεντινός έφερε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ, η Sport κάνει λόγο για εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του ηγέτη των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι πλέον απέχουν μια νίκη από την εξασφάλιση της παρουσίας στην επόμενη φάση.

Σε ρεπορτάζ της «AS», τονίζεται πως «εναντίον ενός αντιπάλου της κατηγορίας του Ολυμπιακού, θα μπορούσε να μείνει στη Βαρκελώνη με οκτώ παίκτες και να πάρει τον αγώνα», ενώ η «Marca», συμπεριέλαβε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον Ολυμπιακό στα κείμενά της, αναγράφοντας: «Η ελληνική ομάδα ήταν μια καρικατούρα που ποτέ δεν είχε την επιλογή να χτυπήσει το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα