Η συγγνώμη του Σβιλάρ στους οπαδούς της Μπενφίκα (gif)

Η συγγνώμη του Σβιλάρ στους οπαδούς της Μπενφίκα (gif)

Κώστας Ζάλιαρης
Η συγγνώμη του Σβιλάρ στους οπαδούς της Μπενφίκα (gif)

bet365

Έχοντας κάνει τρομερό λάθος λόγω και της απειρίας του, ο νεότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του Champions League ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ερυθρός Αστέρας – Αρσεναλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Μάιλ Σβιλάρ των «αετών» δεν υπολόγισε σωστά μια πολύ εύκολη σέντρα – σουτ του Ράσφορντ στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπλόκαρε τη μπάλα, όμως βρισκόταν ολόκληρος μέσα από την τελική γραμμή, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας στο φινάλε του αγώνα απολογήθηκε στον κόσμο, ενώ οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσαν να τον ενθαρρύνουν και να του πουν να το ξεχάσει αμέσως, αφού έχει όλη την καριέρα μπροστά του.

Προς τιμήν του, ο Σβίλαρ παρουσιάστηκε και στις κάμερες κάνοντας δηλώσεις μετά το ματς, δίχως να κρυφτεί για το λάθος του. Το σθένος του αυτό, θα τον βοηθήσει για το μέλλον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα