Μπαρτομέου: «Πολύ θετικές οι πρώτες 100 ημέρες του Βαλβέρδε»

Gazzetta team
Μπαρτομέου: «Πολύ θετικές οι πρώτες 100 ημέρες του Βαλβέρδε»

bet365

Αφού αρχικά στάθηκε στην φάση της αποβολής του Πικέ λέγοντας πως η δεύτερη κίτρινη ήταν τραβηγμένη, στην συνέχεια ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά ο διοικητικός ηγέτης των Καταλανών ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είδα τη φάση ζωντανά, δεν έχω δει replay και δεν μου φάνηκε για κίτρινη κάρτα. Νομίζω πως ήταν υπερβολική η αποβολή μετά από μια τέτοια φάση, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή».

Για τον Ερνέστο Βλαβέρδε: «Είναι η πρώτη του σεζόν και κάνει πολύ καλή δουλειά. Σήμερα είδαμε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Όταν τον προσλάβαμε ξέραμε πως είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, που αγαπά την Μπαρτσελόνα και ξέρει να παίζει με το στυλ της ομάδας και να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια. Οι πρώτες του 100 μέρες στην ομάδα είναι πολύ θετικές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα