Λεμονής: Η ήττα είναι πάντα ήττα

Gazzetta team
Λεμονής: Η ήττα είναι πάντα ήττα

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα έμεινε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στον οποίο οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-1 ανέφερε:

Είναι από τις ήττες που παρά το αποτέλεσμα μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία μίας ομάδας;

«Η ήττα είναι πάντα ήττα. Ξέραμε ότι εκ των προτέρων τις δυσκολίες απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Νομίζω ότι το γεγονός ότι στο 1-0 που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το δεύτερο γκολ, το ότι ακουγόντουσαν στο γήπεδο οι οπαδοί μας και ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, νομίζω ότι ήταν κάτι θετικό. Βέβαια, αυτό το δίλεπτο σκότωσε τις προσδοκίες που είχαν αρχίσει να δημιουργούνται, βλέποντας την ομάδα να απλώνεται στο γήπεδο, να προσπαθεί περισσότερο να βγει στην επίθεση.

Σε γενικές γραμμές κάναμε μία προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και οφείλουμε αυτή τη στιγμή να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα και να σκεφτούμε τον ΠΑΟK. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για τα τρία επόμενα ματς του Champions League και να δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι από το Europa League».

Ο Μποτία είχε πει ότι το σημαντικό είναι να φύγετε με χαμόγελο από το γήπεδο. Φεύγετε τελικά με χαμόγελο;

«Δεν μπορώ να το πω χαμόγελο, αλλά πιστεύω ότι όταν ακολουθείς κάποιο πλάνο στο παιχνίδι σου και κατά κάποιο τρόπο βλέπεις ότι λειτουργεί, σίγουρα αισθάνεσαι κάπως καλύτερα. Να πω με χαμόγελο; Δεν φεύγω εγώ με χαμόγελο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα