Προτό: «Ημουν εκνευρισμένος γιατί το... πίστευα»

Προτό: «Ημουν εκνευρισμένος γιατί το... πίστευα»

Gazzetta team
Προτό: «Ημουν εκνευρισμένος γιατί το... πίστευα»

bet365

Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού στάθηκε στη φάση του δεύτερου γκολ της Μπαρτσελόνα, καθώς τόνισε ότι μέχρι εκεί οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέσα στο ματς
Στη φάση του δεύτερου γκολ της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Προτό, μετά το αποψινό ματς. «Ημουν εκνευρισμένος γιατί ακούμπησα την μπάλα και ίσως θα μπορούσα να την αποκρούσω. Εκείνη τη στιγμή παίζαμε με παίκτη παραπάνω και ήλπιζα πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Οταν δέχεσαι δεύτερο γκολ από την Μπαρτσελόνα, το ματς έχει σχεδόν τελειώσει. Στο τέλος καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και να παρηγορηθούμε. Για μένα δεν έχει διαφορά είτε παίζεις απέναντι στον Πανιώνιο είτε απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι το ίδιο. Βεβαίως αντιμετωπίσαμε παίκτες όπως ο Μέσι και ο Σουάρες, αλλά εγώ όταν δεν κερδίζουμε δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα