Λεμονής: «Εάν δεν πίστευα σε Νικολάου, Ανδρούτσο δεν θα έπαιζαν στο Καμπ Νόου»

Λεμονής: «Εάν δεν πίστευα σε Νικολάου, Ανδρούτσο δεν θα έπαιζαν στο Καμπ Νόου»

Λεμονής: «Εάν δεν πίστευα σε Νικολάου, Ανδρούτσο δεν θα έπαιζαν στο Καμπ Νόου»

Ο Τάκης Λεμονής έδειξε να ελπίζει ακόμα στην 3η θέση στον όμιλο του Champions League και μίλησε και για τις ευκαιρίες που δίνει στους μικρούς Νικολάου και Ανδρούτσο.

Ο Λεμονής είπε μετά τον αγώνα στο Καμπ Νου:
 
Η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα που υπάρχει με τρομερή επιθετική συνοχή. Εμείς συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην 3η θέση εάν μας ευνοήσουν και τα αποτελέσματα. Όπως πήγε το ματς μετά την αποβολή του Πικέ μας δόθηκε η αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω και ότι θα είχαμε τις ευκαιρίες μας. Ένα αχρείαστο φάουλ κοντά στην περιοχή και μετά και το 3ο γκολ τελείωσαν τον αγώνα για εμάς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το πλάνο που ακολουθήσαμε ως ομάδα και το ακολουθήσαμε αρκετά καλά. Συγνώμη αλλά προς Θεού δεν έχω ατομικά παράπονο. Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι το παιχνίδι τέτοιο από την φύση του. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε και τα νέα παιδιά μπορούν να βελτιωθούν. Εάν δεν πίστευα τους Νικολάου και Ανδρούτσο δεν θα έπαιζαν βασικοί στο Καμπ Νόου. Έχουν χρόνο μπροστά τους να γίνουν καλύτεροι.
 
Ναι νομίζω ότι τακτικά έχουμε κάνει βήματα μπροστά και προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα πιο συμπαγές σύνολο για Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Μπαίνουν σε μία σειρά τα πράγματα και ο Ολυμπιακός κρίνεται σε κάθε αγώνα. Τελείωσε το ματς αυτό και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο.
 
Μετά τα γκολ, δεν είχαμε το κουράγιο και την διάθεση να πιέσουμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας και ένα ματς σε τρεις μέρες. Κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια από πλευράς τακτικής. Γενικά η εικόνα μας απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, πρέπει πάντα να συνυπολογίζουμε και τον αντίπαλο, θεωρώ πως ήταν καλή. Από το ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου πως θα βρουν και μια και δυο καλές ευκαιρίες, να κάνουν κάτι καλό. Ήθελα να ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Δεν χρειάζεται να ανοιχτείς ιδιαίτερα ακόμη και αν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα. Είδαμε πως βγήκαν οι φάσεις. Έχουν καταπληκτικούς παίκτες, γρήγορους. Κάναμε καλή προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Νομίζω εμείς έχουμε τριάδα αγώνων, δυο στην έδρα μας και ένα εκτός, θα πρέπει να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε αυτές τις αγωνιστικές, το καλύτερο για εμάς θεωρώ πως είναι να συνεχίσουμε στο Europa...

Best of internet