Τσέλσι - Ρόμα 3-3

Gazzetta team
Τσέλσι - Ρόμα 3-3

bet365

Η Τσέλσι προηγήθηκε 2-0, όμως η Ρόμα έκανε τρομερή ανατροπή για να φύγει τελικά από το Stamford Bridge με το 3-3 στο πλαίσιο του Group C. Δύο γκολ ο Εντιν Τζέκο.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε καθαρό προβάδισμα νίκης και φάνηκε ότι θα καθαρίσει από την 3η αγωνιστική του ομίλου, την πρόκριση και την πρωτιά, όμως βρήκε στη συνέχεια απέναντί της μία εκπληκτική Ρόμα. Οι Giallorossi με πρωταγωνιστή τους Τζέκο και Κολάροβ μετέτρεψαν το 2-0 σε 2-3, όμως δεν κράτησαν τη νίκη αφού οι Μπλε έσωσαν τον βαθμό με το τελικό 3-3. Οι δύο ομάδες έχουν πλέον σχετικό προβάδισμα κόντρα στην Ατλέτικο, η οποία νωρίτερα κόλλησε στο 0-0 με την Καραμπάχ και είναι στν 3η θέση του Group C.

Στο 11' ο Νταβίντ Λουίζ με εξαιρετικό τεχνικό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι και τα πράγματα φάνηκαν να γίνονται ακόμα πιο εύκολα για τους πρωταθλητές Αγγλίας στο 37' όταν ο Μοράτα έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήρε κόντρα και πήρε στον Αζάρ, ο οποίος τελείωσε τη φάση για το 2-0. Σε εκείνο το σημείο δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τι θα γίνει και τρία λεπτά αργότερα ο Κολάροβ πέρασε τον Αθπιλικουέτα και έκανε το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Ρόμα βγήκε δυνατά και στο 64' ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό γκολ, όταν μετά τη μακρινή μπαλιά του Φάσιο, ο Τζέκο έπιασε το βολέ στην κίνηση εκτελώντας τον Κουρτουά (2-2). Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο γύρισε τον αγώνα στο 70' όταν μετά το φάουλ του Κολάροφ ο Βόσνιος σκόραρε με κεφαλιά και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 100 ματς με την Ρόμα. Δυστυχώς για τους Ιταλούς δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη μεγάλη νίκη αφού στο 75' δέχθηκαν την ισοφάριση με κεφαλιά του Αζάρ έπειτα από σέντρα του Πέδρο.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ (57' Πέδρο), Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Τζαπακόστα (77' Ρούντιγκερ), Μπακαγιόκο, Φάμπρεγας, Μάρκος Αλόνσο, Αζάρ (80' Γουίλιαν), Μοράτα.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Πέρες, Ζεσούς, Κολάροβ, Γκοναλόνς, Στρούτμαν (83' Φλορέντσι), Ναϊνγκολάν, Ζέρσον (74' Πελεγκρίνι), Περότι (88' Περότι), Τζέκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα