Τα δύσκολα δεν τα αποφεύγεις

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τα δύσκολα δεν τα αποφεύγεις

bet365

O γεροΓιοβάισα θα έχει το βλέμμα του στη Βαρκελώνη, όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Μπορεί να είμαι μακριά αξιότιμοι αναγνώστες, αλλά ήδη το ξέρετε: παρακολουθώ τα πάντα! Σκέφτηκα να ταξιδέψω στη Βαρκελώνη για το ματς του Ολυμπιακού, καθώς έχω φίλους που με περιμένουν, όμως και τα πράγματα είναι παράξενα τελευταία στην Καταλωνία και θα έπρεπε να πάρω μαζί μου τη Σβετλάνα, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός της πιστωτικής να ανεβαίνει επικίνδυνα. Έτσι, έμεινα εδώ που είμαι και σε τέσσερις οθόνες το βράδυ θα συνδεθώ με όλες τις γωνιές της Ευρώπης. Στην κεντρική θα είναι ο Ολυμπιακός.

Όλοι ξέρουν τι να περιμένουν αναγνώστη μου, οπότε ό,τι είναι να έρθει ας έρθει. Τα δύσκολα δεν μπορείς ποτέ να τα αποφύγεις στη ζωή. Εμείς στο στοίχημα ποντάρουμε με τη λογική. Και από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα εντός έδρας στο Champions League συνήθως κερδίζει χωρίς να δεχθεί γκολ (συνέβη στα 5 από τα 6 τελευταία ματς) και ο Ολυμπιακός εκτός έδρας δύσκολα σκοράρει (έχει συμβεί επίσης στα 5 από τα 6 τελευταία ματς) ο άσος σε συνδυασμό με το N/G πληρώνει 1.70 στην bwin.gr και μου κάνει. Από εκεί και πέρα θα ποντάρω και στον Μέσι να πετύχει το τελευταίο γκολ. Το έχει κάνει σε 5 από τα φετινά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα και στο 2.50 η απόδοση είναι πολύ ικανοποιητική στην bwin.gr.

Από εκεί και πάρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα. Κέρδισε πολύ εύκολα Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είμαι σίγουρος ότι ο Μουρίνιο θέλει να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την πρόκριση, ώστε στα δύο τελευταία παιχνίδια να μπορέσει να κάνει μικρό ροτέισον, δίνοντας προβάδισμα στην Premier League. Ο Πορτογάλος επιστρέφει στην πατρίδα του, η Μπενφίκα έχει τεράστια προβλήματα με ισάριθμες ήττες σε πολύ πιο βατά παιχνίδια και το διπλό του 1.85 στην bwin.gr κρίνεται πολύ ικανοποιητικό. Αυτά αξιότιμοι αναγνώστες από μένα για σήμερα, καθώς οι αποδόσεις είναι λογικά μικρές και οι ευκαιρίες λίγες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα