«Για την ευρωπαϊκή 100άρα ο Μέσι με Ολυμπιακό»

Κώστας Ζάλιαρης
«Για την ευρωπαϊκή 100άρα ο Μέσι με Ολυμπιακό»

bet365

Ο καταλανικός Τύπος περιμένει από τον Λιονέλ Μέσι να βγει μπροστά στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό, έπειτα από τη ζόρικη νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Αργεντινό αστέρα να απέχει ένα γκολ από την ευρωπαϊκή 100άρα.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετρώντας 96 τέρματα στο Champions League και τρία σε επίπεδο Super Cup Ευρώπης, ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» χρειάζεται ακόμα ένα για να κάνει τριψήφιο των αριθμό των ευρωπαϊκών του τερμάτων.

Απόψε, η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο καταλανικός Τύπος περιμένει την επαναφορά του Μέσι στα γκολ στη φετινή διοργάνωση, αφού, έχοντας νικήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Μπουφόν στην πρεμιέρα, έμεινε «άσφαιρος» στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Μαζί με τα 100 ευρωπαϊκά γκολ, απέχει ένα από τα 50 εντός του ημερολογιακού έτους 2017, τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα