Ντε Μπρόινε: «Για ένα λεπτό, έχασα τον εαυτό μου» (vid)

Ντε Μπρόινε: «Για ένα λεπτό, έχασα τον εαυτό μου» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Μπρόινε: «Για ένα λεπτό, έχασα τον εαυτό μου» (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραδέχθηκε πως ξέφυγε και βγήκε εκτός εαυτού στο επεισόδιο που είχε με τους Σίλβα και Φερναντίνιο στην ανάπαυλα της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νάπολι.

Ο Βέλγος αστέρας των «πολιτών» ήθελε να μιλήσει στον 4ο διαιτητή αποχωρώντας προς τ' αποδυτήρια και τον πρόλαβε ο Σίλβα που ως αρχηγός είπε στον συμπαίκτη του να ηρεμήσει και να μην ασχοληθεί με τη διαιτησία.

Ο Ντε Μπρόινε φώναζε πως ήθελε να μιλήσει και βρέθηκε να καυγαδίζει τόσο με τον Ισπανό, όσο και με τον Φερναντίνιο που ενεπλάκη και δέχθηκε μια μικρή απώθηση...

«Η αλήθεια είναι ότι για ένα λεπτό ξέφυγα κι έχασα τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή. Συμβαίνουν κάτι τέτοια στο ποδόσφαιρο λόγω και της έντασης... Όλα είχαν ξεχαστεί μετά από ένα λεπτό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής της Σίτι.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα