Η απόλυτη δοκιμασία κόντρα στον Μέσι και την παρέα του

Gazzetta team
Η απόλυτη δοκιμασία κόντρα στον Μέσι και την παρέα του

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει την απόλυτη πρόκληση αφού δοκιμάζεται στο Καμπ Νου (Cosmote Sport2, ΕΡΤ 1) κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι.

Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, ώρα 21:45. (21+)!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη βραδιά της σύχρονης ιστορίας τους. Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται για πρώτη φορά στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι σε μια ιστορική βραδιά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά και τις ιδιαιτερότητες αφού προπονητής στους «μπλαουγκράνα» είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα με στόχο να περιορίσει όσο γίνεται περισσότερο τον Μέσι και την παρέα του μην δίνοντας χώρους.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Προτό με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου και Κούτρη. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα την αποτελούν οι Ρομαό, Ζιλέ και Ζντιέλαρ. Στα δύο φτερά θα είναι οι Ανδρούτσος και Καρσελά με τον Οφόε στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Τζόρντι Άλμπα με τον Ντιν να παίρνει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Τερ Στέγκεν θα είναι ο τερματοφύλακας και τετράδα άμυνας με Πικέ, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο και Ντίνιε. Άξονας με Μπουσκέτς, Ράκιτιτς και Ινιέστα και μπροστά η τριάδα των Μέσι, Ντελοφέου και Σουάρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα