Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι 2-1

Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι 2-1

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανώτερη και νίκησε 2-1 στο Etihad την Νάπολι κάνοντας το 3x3 στον όμιλο. Πρόβλημα... πρόκρισης για τους Partenopei αφού η Σαχτάρ πέρασε από την Φέγενορντ (1-2).

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μάντσεστερ Γ. με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Σε ένα ματς το οποίο αναμενόταν ως μεγάλη μάχη των πάγκων ανάμεσα σε Πεπ Γκουαρδιόλα και Μαουρίτσιο Σάρι, ο Καταλανός ήταν αυτός που χαμογέλασε. Η Σίτι έπιασε από τον λαιμό από νωρίς την Νάπολι, της έβαλε δύο γκολ είχε δοκάρι και παρότι οι Ιταλοί μείωσαν στο δεύτερο μέρος με πέναλτι [είχαν χάσει άλλο ένα στο πρώτο], η πίεση και η ανωτερότητα των Citizens δεν χωρά συζήτηση. Η πρωτοπόρος της Premier League και μία από τις δύο αήττητες ομάδες της Ευρώπης [Παρί] έκανε το απόλυτο στον όμιλο και βάζει δύσκολα στους Ναπολιτάνους ακόμα και για τη δεύτερη θέση του group αφού η Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε 1-2 την Φέγενορντ και πήγε στους 6 βαθμούς αφήνοντας τους τρίτους.

Μόλις στο 9' ύστερα από πολλές πάσες ο Σανέ γύρισε στην περιοχή και αφού το σουτ του Γουόκερ κοντραρίστηκε ο Στέρλινγκ έκανε από κοντά το 1-0. Πριν καταλάβουν τι έγινε οι Vesuviani δέχθηκαν και δευτερό γκολ με τον Ζεσούς να σκοράρει σε κενό τέρμα μετά την ασίστ του Ντε Μπρόινε (2-0) ο οποίος με τρομερό αριστερό στο 25' είχε δοκάρι. Στο 28' ο Κουλιμπαλί έκοψε πάνω στη γραμμή και στο 37' η Νάπολι είχε τη μεγάλη της ευκαιρία να μειώσει αλλά μετά το πέναλτι που έκανε ο Γουόκερ στον Αλμπιόλ, ο Εντερσον [αναδείχθηκε Man of the Match] απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση του Μέρτενς.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι απέκτησε και δεύτερη φορά την ευκαιρία να σκοράρει από τη βούλα. Μετά το σλάλομ του αριστερού μπακ, Γκουλάμ, ο Φερναντίνιο τον ανέτρεψε καθαρά και ο Ντιαβαρά [πήρε τη θέση του υπερ-βασικού, Ζορζίνιο] νίκησε τον Εντερσον για το 2-1. Στο φινάλε η Νάπολι προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως η Σίτι πίεσε έξυπνα ψηλά και δεν της επέτρεψε σχεδόν τίποτα. Ντε Μπρόινε, Σανέ και Γκουντογκάν είχαν καλές στιγμές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στην ισοφάριση στο 90' όταν μετά την κάθετη του Καγιεχόν ο Μέρτενς δεν μπόρεσε να κάνει τη λόμπα όπως θα ήθελε.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Οταμέντι, Στόουνς, Γουόκερ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα (76' Γκουντογκάν), Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ (70' Μπερνάρντο Σίλβα), Σανέ, Ζεσούς (87' Ντανίλο).

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι (70' Μάτζιο), Γκουλάμ, Ντιαβαρά, Χάμσικ (78' Ουνά), Ζιενλίνκσι, Καγιεχόν, Ινσίνιε (57' Αλαν), Μέρτενς.


Χτυπάει 2η θέση η Σαχτάρ
Υστερα από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Νάπολι, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο και βρίσκεται πλέον πίσω μόνο από την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα πέρασε από την έδρα της Φέγενορντ με 1-2 χαρίζοντας παράλληλα στο club το πρώτο διπλό στη διοργάνωση μετά το 2014. Ο Μπεργκίς άνοιξε το σκορ στο 7' για τους γηπεδούχους από κοντά μετά το λάθος του Πιάτοβ, όμως ο Μπερνάρντ χτύπησε στο 24' και το 54' διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ): Τζόουνς, Ζούστε, Φαν Μπεεκ (77' Κράμερ), Νιούκουπ (61' Τόορνστρα), Χαπς, Αλ Αχμαντί, Βιλένα, Αμραμπατ, Μποέτιους, Μπεργκίς, Γιόργκενσεν (67' Λάρσον).

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Πάουλο Φονσέκα): Πιατόβ, Ορντετς, Ρακίτσκι, Μπούτκο, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Τάισον, Μάρλος (92' Ζουμπκόβ), Μπερνάρντ (70' Κοβαλένκο), Φερέιρα (77' Χοτσολάβα).

Τα αποτελέσματα

Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι 2-1
(9' Στέρλινγκ, 13' Ζεσούς - 73' πεν. Ντιαβαρά)

Φέγενορντ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2
(7' Μπεργκίς - 24', 54' Μπερνάρντ)

Η βαθμολογία (3 αγώνες)

1. Μάντσεστερ Σίτι 9 (8-1)
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 6 (4-4)
3. Νάπολι 3 (5-5)
4. Φέγενορντ 0 (2-9)

Επόμενη αγωνιστική (01/11)

Νάπολι - Μάντσεστερ Σίτι
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Φέγενορντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα