ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ 1-1

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ 1-1

bet365

Οι Κύπριοι προηγήθηκαν επί της Ντόρτμουντ αλλά ο Παπασταθόπουλος ισοφάρισε (1-1) και... απολογήθηκε για αυτό στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μάντσεστερ Γ. με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Οταν έγινε η κλήρωση των ομίλων, σε Μαδρίτη-Λονδίνο-Ντόρτμουντ υπολόγιζαν έξι βαθμούς στους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν Ισπανοί και Αγγλοι, οι Γερμανοί πάντως σίγουρα δεν θα κάνουν το 2x2. Κάποια στιγμή μάλιστα, από τις... παλινωδίες του Μπούρκι, φοβήθηκαν ότι θα έφευγαν και με ήττα από το ΓΣΠ αλλά ο Παπασταθόπουλος ήταν αυτός που έδωσε έστω τον βαθμό στην Μπορούσια και... ζήτησε συγγνώμη από τους Κύπριους για τους δύο που στέρησε από αυτούς! Δοκάρι στις καθυστερήσεις ο Ομπαμεγιάνγκ.

Η Ντόρτμουντ μπήκε στο ματς με στόχο το γρήγορο γκολ και έγινε απειλητική με τους Γιαρμολένκο (6') και Καγκάβα (13'), για να απαντήσει ο ΑΠΟΕΛ με την μεγάλη ευκαιρία του Ντε Καμάργκο στο 16'. Η βραδιά για αυτόν τελείωσε πρόωρα αφού λόγω τραυματισμού άφησε την θέση του στον Ποτέ, με τους Κύπριους να χάνουν και τον Βάτερμαν στο 42' για τον ίδιο λόγο. Το καλό είναι ότι αυτά τα προβλήματα δεν επηρέασαν την απόδοση της ομάδας, αφού οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αμύνονταν σωστά και δεν επέτρεπαν στους Γερμανούς να απειλήσουν.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα στο 62', όταν ο Μπούρκι έκανε το πρώτο λάθος δίνοντας... πάσα στον Εμπεσίλιο και το δεύτερη με το λάθος στην προσπάθεια του να μπλοκάρει το σουτ του, με αποτέλεσμα ο Ποτέ να τσιμπήσει την μπάλα και να κάνει το 1-0! Σκορ που δεν έμεινε για πολύ πάντως, αφού στο 67' ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά, μετά την σέντρα από αριστερά, έκανε το 1-1. Το ματς ήταν ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και αυτό αποδείχθηκε από τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες, με τους Αλωνεύτη και Καγκάβα, για να οριστικοποιηθεί το 1-1 στις καθυστερήσεις με την απόκρουση του Γκουντίνο, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Βάτερμαν (45' Γκουντίνο), Βούρος, Μερκής, Ρουέδα, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (72' Σαλάι), Αλωνεύτης, Ζαχίντ, Ντε Καμάργκο (30' Ποτέ).

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μποσζ): Μπούρκι, Τοπράκ (59' Τόλιαν), Μπάρτρα, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ (73' Φίλιπ), Βάιγκλ, Πούλισιτς, Κανγκάβα, Γιαρμολένκο (82' Ισάκ), Γκέτσε, Ομπαμεγιάνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα